Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sodelujem pri sveti maši

Delovni zvezek
Jade Malaussène
Sodelujem pri sveti maši
5,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Celjska Mohorjeva družba, Celjska Mohorjeva družba
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-278-374-7
Leto izdaje izvirnika 2018
Ilustracije Marie Paruit
Prevod Tadeja Petrovčič Jerina

Tehnične lastnosti
mehka vezava
26 x 19 cm
120 g
16 strani
Tip knjige
otroški in mladinski priročniki
Kategorije
otroško in mladinsko > dojenčki in malčki
religija > krščanstvo

Povej naprej

Založnik o knjigi

Tudi najmlajši so povabljeni k Jezusovi gostiji!

Delovni zvezek vabi otroka k dejavnemu sodelovanju pri sveti maši. Besedila z vrzelmi bo dopolnjeval z nalepkami, sličice bo bodisi ustvaril s povezovanjem od pike do pike bodisi jih narisal, pobarval, iskal razlike med njimi … Ob vsem tem bo maše kar prehitro konec!
Včasih starši oklevajo, ali naj k maši vzamejo tudi najmlajše družinske člane. Otroci namreč pogosto ne razumejo, kaj se med mašo dogaja. In ker dogajanju ne sledijo, se med mašo – dolgočasijo. Kaj je maša, katera besedila prebirajo bralci in duhovnik, česa se med evharistično daritvijo spominjamo in k čemu smo poklicani po sklepnem blagoslovu … vse to otroci v drobni knjižici izvejo na privlačen način. Morda se bo reševanje nalog razvilo v zanimiv pogovor s starši, starimi starši ali vzgojitelji.

Avtorici:

Jade Malaussène je sodelavka francoske katoliške revije za otroke Filotéo. Poleg delovnega zvezka o sveti maši je za založbo pripravila še enega o svetopisemskih junakih.

Marie Paruit je uveljavljena francoska otroška ilustratorka. Sodeluje tudi pri pripravi delovnih zvezkov francoske katoliške revije za otroke Filotéo za versko vzgojo najmlajših.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...