Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ni nemogočih poti

Tomaž Humar
Ni nemogočih poti
39,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Sanje
Leto izdaje 2010
ISBN 978-961-6767-71-2
Leto izdaje izvirnika 2001
Fotografije Tomaž Humar, ... [et al.]
Spremna beseda Carlos Carsolio, Reinhold Messner
Urejanje Ana Duša

Tehnične lastnosti
trda vezava
1.780 g
239 strani
Tip knjige
biografija
Kategorije
šport in zdravje > gorništvo in alpinizem
biografije in spomini

Založnik o knjigi

Čez nekaj časa spoznaš rahlo razliko med držanjem za roke in oklepanjem duše. Spoznaš, da ljubezen ne pomeni odpiranja in da družba ne pomeni varnosti. Spoznavati začenjaš, da poljubi niso pogodbe in darila niso obljube. Priznavati začenjaš svoje poraze z dvignjeno glavo in odprtimi očmi, s pokončno držo odraslega, ne s potrtostjo otroka. Naučiš se graditi vse svoje poti danes, ker so jutrišnja tla preveč negotova za načrtovanje. Čez čas spoznaš, da te celo sonce opeče, če se mu predolgo izpostavljaš. Zato zasadi svoj vrt in okrasi svojo dušo, namesto da čakaš, da ti nekdo drug prinese rože. In nauči se, da resnično lahko zdržiš … Da si resnično močan in da si resnično vreden.

Leta 2001, po zmagovitem vzponu na Daulaghiri in katastrofalnem padcu ob gradnji domače hiše, zaradi katerega so mu zdravniki napovedovali, da ne bo nikoli več hodil, je svetovno znani alpinist Tomaž Humar izdal avtobiografijo z naslovom Ni nemogočih poti, v kateri je opisal najpomembnejše vzpone svoje kariere. Skozi sočno in neposredno pripoved so bralci dobili vpogled v življenje enega najboljših alpinistov našega časa. Pričujoča, dopolnjena izdaja poleg omenjenih besedil prinaša tudi pregled pomembnejših Humarjevih vzponov od leta 2002 dalje ter dve novi besedili Humarjevih prijateljev in plezalskih kolegov Carlosa Carsolia in Reinholda Messnerja

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...