12 korakov do presne hrane
Victoria BoutenkoZaložba | Aura |
Leto izdaje | 2010 |
ISBN | 978-961-6087-44-5 |
Prevod | Daja Kiari |
mehka vezava
23 x 15 cm
430 g
259 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
Recenzija Bukla
Poletje, ko je zelenjave v izobilju, je morda najpripravnejše, da vsaj za nekaj časa poskusimo, kako je živeti brez kuhane hrane. Victoria Boutenko, ki je svoje izkušnje z bralci delila že v knjigah Zeleno za življenje in Družina presnojedcev, nedavno pa je predavala tudi v Sloveniji, tokrat predstavlja priročnik, s pomočjo katerega lahko poskusimo začeti jesti presno hrano. V njem v dvanajstih korakih predstavi prednosti in koristi uživanja sveže hrane. Glavni razlog je vpliv na telesno počutje, saj s tako hrano človek preide na višjo, psihološko in duhovno raven, ki pa je bistvena, saj gre pri prehranjevanju s presno hrano pravzaprav za način življenja. Boutenkova v knjigi predstavi tudi praktične vidike in številne primere ter razkriva strategijo, kako oblikovati in ohraniti nove, zdrave vzorce prehranjevanja. V zadnjem delu knjige pa postreže tudi z recepti, na primer za gazpačo, presno pizzo, sončni namaz in nečokoladni kolač. Osvežilni priročnik, poln idej za tiste, ki si drznejo v življenju poskusiti nekaj novega.
Jure Preglau
© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.
Sorodne knjige
-
Proteinoholik Kako nas obsedenost z živalskimi beljakovinami ubija in kaj lahko storimo 28,50 € Dodaj v košarico
-
Adijo, bolečine v hrbtu Kako na harmoničen način sobivati s hrbtenico in izboljšati svoje počutje 24,90 € Dodaj v košarico
-
Rešitev za mikrobiom Povsem nov pristop k ozdravitvi telesa od znotraj navzven 26,99 € Dodaj v košarico
-
Čas za ozdravitev Hrana kot zdravilo - Pot do ozdravitve "neozdravljivega" raka 24,90 € Dodaj v košarico
-
Skrivnosti aboridžinskega zdravljenja Potovanje znanstvenika z oddaljenim avstralskim plemenom 17,00 € Dodaj v košarico