Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

22 zakonov zdravja in vitalnosti

Greg Anderson
22 zakonov zdravja in vitalnosti
19,35 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Ganeš
Leto izdaje 2008
ISBN 978-961-200-049-3
Prevod Jana Cedilnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
186 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Avtor knjige velja za eno največjih avtoritet na področju varovanja in krepitve zdravja v Ameriki. Je ustanovni predsednik in izvršni direktor Ameriške fundacije za zdravljenje raka, ki je leta 2007 na izboru za nagrado \"Best in America\" prejela najvišjo nagrado. Knjigo je napisal na osnovi lastne izkušnje in izkušenj več kot 16.000 ljudi. Navajamo njegove besede iz knjige: \"V tej knjigi so zbrane več kot desetletne izkušnje ljudi, ki so temeljito izboljšali kakovost svojega zdravja in življenja. Zbrane so v niz temeljnih zakonov, ki so odločilni za doseganje človekovega celovitega zdravja - na telesnem, čustvenem, duhovnem in socialnem področju. Moje življenje temelji na teh zakonih že od leta 1984, ko so mi zdravniki odkrili pljučnega raka in mi povedali, da mi je preostal še en mesec življenja. Tradicionalna medicina mi ni mogla več pomagati. Ti zakoni pa so me s praga smrti vrnili v življenje. V desetletju, ki je sledilo, sem se posvetil njihovemu raziskovanju in učenju. Odprite se z vsem bitjem za te zakone, spoznajte jih, nato pa jih uresničujte. So resnični vodniki za življenje, ki podpirajo vaše zdravilne moči.\"

Recenzija Bukla

Avtorja štejejo za eno največjih avtoritet na področju zdravja in vitalnosti v Ameriki. Dvaindvajset zakonov, o katerih govori v knjigi, v bistvu predstavlja zbrane lastne izkušnje – prebolel je pljučnega raka – in izsledke več kot 16.000 ljudi, ki so temeljito izboljšali kakovost svojega bivanja z aktiviranjem lastnih, še neizkoriščenih virov zdravilnih moči. Obsegajo temeljna načela za človeka, telesno, umsko, čustveno, duhovno in socialno, in hkrati omogočajo graditev in krepitev zdravja, vitalnosti in dobrega počutja. Zdravo življenje je naša izbira. 

Sabina Juntez

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...