Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Anatomija vadbe za zdrav hrbet

Vadbeni program kiropraktika proti bolečinam v hrbtu
Philip Striano
Anatomija vadbe za zdrav hrbet
24,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5473-0
Naslov izvirnika Healthy back anatomy
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Maja Šukarov
Urejanje Sanda Šukarov

Tehnične lastnosti
mehka vezava
25,5 x 19,5 cm
570 g
160 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
naravoslovje > medicina
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Bolečine v hrbtu in vratu so med našimi najpogostejšimi tegobami. Nič čudnega, saj ogromno časa presedimo, nenehno smo v stresu in telo tudi sicer neenakomerno obremenjujemo. V tem priročniku najdete odlične vaje za preprečevanje kronične bolečine in slabe drže. S predlaganimi vadbenimi programi ne boste razgibali in okrepili samo hrbta, ampak celotno telo, marsikatero vajo pa lahko naredite tudi za premor med delom. V pomoč pri vadbi vam bodo natančen opis vaj s fotografijami, anatomske ilustracije aktivnih mišičnih skupin, različice vaj z večjo ali manjšo zahtevnostjo in tudi slovarček strokovnih izrazov.

o avtorju

Philip Striano je doktorat pridobil na Newyorškem koledžu za kiropraktiko. Je strokovnjak za dravljenje bolečin v hrbtu, vratu in glavi, športnih poškodb, poškodb v prometnih nesrečah in korekcijo drže. V svoji ordinaciji združuje tradicionalno kiropraktično zdravljenje z uporabo sodobnih tehnologij in medicinskih dognanj.

o knjigi v medijih

»Bolečine v spodnjem delu hrbta in vratu so med najpogostejšimi težavami pri odraslih ljudeh in drugi najpogostejši razlog za obisk pri zdravniku, zlasti bolečine v spodnjem delu hrbta. »Sodobna družba se stara in vse več življenja preživimo sede, zato bodo tegobe v hrbtu in vratu gotovo tudi v prihodnje prizadele še več ljudi,« opozarja ameriški ​kiropraktik Philip Striano, strokovnjak za zdravljenje bolečin v hrbtu, vratu in glavi, športnih poškodb, poškodb v prometnih nesrečah in korekcijo drže.«
Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...