Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Biti jaz

Kako dvignemo misli na višjo raven, harmoniziramo svojo energijo in se rešimo iz pasti partnerja
Cassie Mendoza-Jones
Biti jaz

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Založba BP
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-7001-08-2
Naslov izvirnika You are enough
Podnaslov izvirnika How to elevate your thoughts, align your energy and get out of the comparison trap
Leto izdaje izvirnika 2016
Prevod Jana Lavtižar

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 13,5 cm
410 g
249 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Biti jaz raziskuje, zakaj nas tako skrbi, kaj si o nas mislijo drugi, in kaj nam obsedenost s primerjanjem povzroča na telesni, mentalni, čustveni in duhovni ravni.
Če ste utrujeni od tega, ker sami sebe kar naprej priganjate, in če imate dovolj svojega perfekcionizma, zaradi katerega v svojih očeh nikoli niste tako dobri kot drugi, boste v knjigi našli praktična orodja, ki vam bodo pomagala, da se izvijete iz pasti primerjanja. Naučili se boste, kako sami sebe sprejeti takšne, kakršni ste, in se oddahnili, spočili in se začeli veseliti ob občutku umirjenosti in lahkotnosti, ki ga to sprejemanje prinaša.
Ali ste že siti tega, da sami sebe trpinčite?
Imate dovolj mučnih občutkov, ki vam jih vzbuja nenehno primerjanje z drugimi?
Ali čutite, da nič, kar storite, ni dovolj dobro?
Pa ni treba, da je tako. Uganite, zakaj! Vaša vrednost vam je prirojena – ne morete si je prislužiti z dosežki in vedno novimi cilji … to pa pomeni, da je tudi ne morete izgubiti, celo kadar mislite, da nikakor še niste dosegli dovolj.
Čas je, da opustite negativne misli, da boste zaslužnejši, če boste več delali … misli, ki vam ne pustijo, da bi zakorakali naprej, misli, ki vas s stalnim primerjanjem priklepajo na mesto.
Čas je, da razumete, kaj vam skuša dopovedati telo, kadar pregorevate in se ženete čez vse meje v jalovem pehanju za občutkom višje lastne vrednosti, za dosežki in popolnostjo.
Dovolj dobri ste.
To zavedanje pa se začne tako, da se sprejmete. Ko se resnično sprejmete, spoznate, da ste v vsej nepopolnosti – popolni.

Cassie Mendoza-Jones je kineziologinja, naturopatinja in coachinja, ki živi v Sydneyju. Kot svoje poslanstvo čuti podporo ljudem, ki so na poti k sebi. Pomaga jim, da se prenehajo tako gnati in se zavedo, da so skrb zase, samozavest in sprejemanje sebe nekaj dosegljivega.

Recenzija Bukla

Če ste perfekcionist ali morda preveč kritični do sebe in vas mučijo občutki manjvrednosti, potem vam lahko avtorica, kineziologinja in naturopatinja, ponudi orodje, ki vas bo premak nilo z mrtve točke proti bolj harmoničnemu in osredotočenemu jazu. V knjigi je predstavila celosten načrt, kako spremeniti svoje razmiš ljanje, opustiti določene predstave o sebi ter se izogniti čust venim konfliktom in bolečinam, ki jih prinaša obsedeno primerjanje sebe z drugimi. V skladu s sodobnimi trendi ni pozabila niti na neprijetne učinke neprestanega pregledovanja fotografij vaših znancev in prijateljev na družabnih omrežjih. Poleg povezovanja z notran jim vodnikom, za večje zaupanje vase priporoča tudi odstranjevanje energijskih blokad, sproščanje čustvenega stresa, delo s kristali in meditacijo. Predvsem pa se morate sprejeti taki kot ste, in verjeti, da ste dovolj dobri.

Beti Hlebec, Bukla 136

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...