Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Hormonska joga

Poetično dinamični priročnik za uravnoteženo hormonsko življenje
Alenka Košorok Humar
Hormonska joga
29,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Eno
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-6359-91-7
Leto izdaje izvirnika 2013
Fotografije Milena Rupar
Spremna beseda Ifigenija Simonović

Tehnične lastnosti
mehka vezava
24 x 19 cm
530 g
182 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Hormonska joga je odličen priročnik za uravnovešeno hormonsko življenje, ki opisuje hormone in njihovo delovanje, vsebuje vaje za njihovo spodbujanje ter nasvete za prehrano in izpolnjeno življenje.

Recenzija Bukla

Kaj je joga? Način življenja? Vadba? Filozofija? Vdih in izdih? So to vaje za boljše psiho-fizično počutje? Zagotovo vse to, a hormonska joga v tej knjigi je mnogo več. Avtorica knjige vpeljuje bralca v (svoj) svet joge tako, da lahko vsak, tudi začetnik začuti, da je joga nekaj, kar nima predznaka »samo za izbrance«. Knjiga – priročnik o zdravem življenju iz avtoričine osebne izkušnje govori o delovanju hormonov v telesu in posledicah le-teh, o prehrani, o filozofiji življenja, o kakovostnem bivanju tukaj in zdaj. O sprejemanju in dajanju. Avtorica pove: »Hormonska joga je primerna za vse, tudi za mlajše.« Kdaj je neki priročnik (o čemer koli že) dober? Takrat, ko avtor spregovori o sebi skozi tematiko knjige. In Alenka je vseskozi navzoča – vidimo jo v eni izmed jogijskih asan, nasmejano, polno življenja. Vidimo jo s svinčnikom v roki, kako zapiše še en haiku. Zato je ta knjiga veliko več kot priročnik.

Sabina Burkeljca, Bukla 88

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...