Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Koža od blizu

Vse o našem največjem organu
Yael Adler
Koža od blizu
24,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-00-3495-7
Naslov izvirnika Haut nah
Ilustracije Katja Spitzer
Prevod Franc Rac

Tehnične lastnosti
trda vezava
19,5 x 13 cm
314 strani
Tip knjige
strokovna monografija
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
naravoslovje > medicina

Povej naprej

O knjigi

Nemška uspešnica na področju strokovnih knjig

Gube pričajo o skrbi in veselju, brazgotine o poškodbah, pretirano botoksirana mimika o strahu pred staranjem, kurja koža o strahu ali nasladi in marsikateri mozolj o preveč zaužitega mleka, sladkorja ali beljakovin. Prevelika telesna teža vodi v vnetje kožnih gub, suha ali preznojena koža pa je včasih znak za to, da je nekaj narobe s ščitnico. Koža je kot slikarsko platno, ki odraža naše življenje. Z njo se ukvarjamo vsak dan: z nego, staranjem, alergijami, opeklinami … Dermatologinja Yael Adler nam v nazorni in zabavni knjigi Koža od blizu približa našo kožo in nam pojasni vse, kar moramo vedeti o njej.

Recenzija Bukla

Priročnik pod drobnogled postavi kožo in pojasni vse, kar moramo vedeti o našem največjem organu. Koža je velika skoraj dva kvadratna metra in nas varuje, da se ne pregrejemo. Prijazno nam sporoča, kakšno je naše fizično in psihično zdravje. Če na to nismo pozorni sami, so toliko bolj dermatologi ali kot je napisala avtorica: »Dermatologi kot kriminalisti vneto iščemo sledi na koži. Te nas včasih popeljejo globoko pod kožo, kjer ugotovimo, da le-ta trpi zaradi duševnega primanjkljaja, stresa, porušenega duševnega ravnotežja ali zaradi bolezni organov ter naših prehranjevalnih navad.« Koža je tudi komunikacijsko sredstvo, saj je ključna pri razvoju odnosov z drugimi ljudmi, naj se tega zavedamo ali ne. Kožo kot tako izjemno pomemben organ, ki mu sicer v vsakodnevnem vrvežu pogosto ne posvečamo dovolj pozornosti, predstavlja uspešnica, ki je v Nemčiji izšla lani, zdaj pa je v prevodu na voljo tudi slovenskim bralcem.

Vanja Jazbec, Bukla 136

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...