Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Paraziti - skriti vzrok mnogih bolezni

Kako jih prepoznamo in se jih znebimo
Alan E. Baklayan
Paraziti - skriti vzrok mnogih bolezni

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba Ara
Leto izdaje 2007
ISBN 978-961-6005-64-7
Naslov izvirnika Parasites
Prevod Andreja Bricelj

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19,5 x 12,5 cm
234 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Založnik o knjigi

Zajedavci povzročajo vse bolezni. To trditev, predvsem pa način, kako se raznih glist, metljajev... znebimo, sami ali s pomočjo zdravilca, nam na razumljiv način iz svoje prakse v tej knjigi opisuje nemški naturopat Alan E. Baklayan. Na tisočih bolnikih je potrdil, da ni bolezni brez parazitov. In ko okuženost s paraziti odpravimo, zatrjuje, se zdravje vrne.
Okuženost s paraziti ne pomeni, da so notranji organi poseljeni s celo vojsko zajedavcev. Pogosto gre le za zelo majhna, skoraj neopazna legla.
Pri kroničnih okužbah je z razpoložljivimi laboratorijskimi metodami zelo težko prepoznati njihovo prisotnost, v knjigi pa so opisane izkušnje z metodami, ki to omogočajo.
Raziskava na naturopatski kliniki je pokazala, da je s paraziti kronično okužen skoraj vsak človek; mnoge bolezni, ki jih ni moč odpraviti, je možno po mnenju avtorja knjige ozdraviti na enak način: z izgonom zajedavcev. In te je mogoče odpraviti s pomočjo bioenergetske medicine, ki je usposobljena parazite prepoznati in jih izničiti v vseh njihovih razvojnih fazah. Večina naprav je dosegljiva tudi v Sloveniji, kjer prav tako ne manjka zdravnikov, ki so vešči rokovanja s temi sodobnimi napravami.
Avtor knjige Alan E. Baklayan pri svojem delu namenja še posebno pozornost alergijam in glivičnim obolenjem. Knjiga je nekak vodnik po našem zdravju in nam lahko koristi prav vsak dan, saj odpira nova obzorja varovanja zdravja.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...