Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pravilna prehrana po krvni skupini 0

Personalizirani recepti za krvno skupino 0
Peter J. D`Adamo, Kristin O'Connor
Pravilna prehrana po krvni skupini 0
26,90 € 26,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa v vrednosti 0,81 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, rok dobave 4-6 delovnih dni

Povej naprej

Založba Cangura.com
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-6769-70-9
Naslov izvirnika Eat right 4 your type personalized cookbook type O
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Jana Debeljak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 16 cm
650 g
280 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
kulinarika, dom in vrt > kuharski priročniki

Založnik o knjigi

»Naj bo hrana tvoje zdravilo in tvoje zdravilo tvoja hrana.« – Hipokrat

Priznani ameriški zdravnik dr. Peter J. D\'Adamo, ki se že več kot trideset let ukvarja z naturopatsko medicino, se po uspešnici 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine, ki je v originalu izšla leta 1998, vrača z ločenimi kuharskimi knjigami za posamezne krvne skupine.

Tokrat se mu je pri delu pridružila še poklicna kuharica in nekdanja pacientka Kristin O\'Connor, ki je s svojim smislom za estetiko (kar je dr. D\'Adamo želel vnesti že v svojo prvo knjigo, vendar takrat ni našel pravega sodelavca za takšen podvig) in poenostavljanjem receptov za bolj zdravo življenje in prehranjevanje v skladu s svojo krvno skupino, poskrbela tudi za bolj privlačno delo, ki je pred vami, za knjigo: Pravilna prehrana po krvni skupini – Personalizirani recepti za krvno skupino 0. Skupaj z dr. D\'Adamom sta pripravila recepte, ki bodo ljudem s krvno skupino 0 naravnost pisani na kožo, recepte pa prilagodila tudi družinam, v katerih je potrebno hkrati kuhati za več krvnih skupin obenem. Pozabila nista tudi na to, ali ste sekretor ali ne, in prav vse recepte ustrezno označila.

Knjiga se začne s podrobnim opisom značilnosti krvne skupine 0. Opisu sledi seznam živil, ki vam koristijo in katerih se izogibajte, po skupinah. Uvodnemu delu sledijo recepti za posamezne obroke (zajtrk, kosilo, večerja), prigrizke, omake, izčrpnim seznamom in opisom receptov pa sledijo tudi pijače, sladice, juhe, priloge. Na koncu boste našli tudi nekaj koristnih prilog, ki vam bodo pomagale načrtovati zdravo prehranjevanje in življenje za svojo krvno skupino.

Načrtujte z dr. D\'Adamo in Kristin O\'Connor svoje obroke za en mesec vnaprej, pišite dnevnik prehranjevanja, sledite svojemu napredku in delajte si ustrezen seznam živil, ki jih boste kupili. Ugotovili boste lahko tudi svojo krvno skupino, ali ste sekretor ali ne (večina ljudi je sekretorjev), in kako najti biološko pridelano hrano, ki jo še tako potrebujete.

Dr. D\'Adamo verjame, da si z recepti, ki so nam pisani na kožo in ki prijajo tudi naši krvni skupini, lahko obogatimo življenje, postanemo bolj zdravi. Prepustite se ljubezni do hrani, ki veje iz besedila in fotografij, za katere sta zaslužna dr. D\'Adamo in Kristin O\'Connor. Eksperimentirajte, prilagajajte sestavine, ki so dovoljene in vam koristijo.

In morda boste ugotovili, da tofu sploh ni tako neokusen in se boste nekega dne zavedli, da na ljubljeno govedino za večerjo, že dolgo niste pomislili več.

O avtorju

Peter J.D`Adamo je priznan ameriški zdravnik naturopat, znanstvenik in predavatelj, ki že več kot trideset let preučuje povezave med krvno skupino, hrano in boleznijo. S svojimi individualiziranimi načrti za različne krvne skupine je zaslovel po vsem svetu in je avtor izjemne uspešnice 4 načini prehrane za 4 krvne skupine, ki jo je napisal v sodelovanju s Catherine Whitney, avtorico številnih bestsellerjev s področja medicine in zdravja.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...