Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Refleksologija za začetnike

Priročnik za refleksno masažo stopal
Stefanie Sabounchian
Refleksologija za začetnike
19,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5176-0
Naslov izvirnika Reflexology for beginners
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Maja Šukarov
Urejanje Sanda Šukarov

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 16,5 cm
420 g
128 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Priročnik za refleksno masažo stopal. Celostna zdravilska tehnika, ki jo poznajo in uporabljajo v številnih kulturah, temelji na pritiskanju na točno določene točke in cone na stopalih. Zanjo ne potrebujete ničesar drugega razen lastnih rok, rezultati pa so osupljivi!

Učiteljica in refleksoterapevtka Stefanie Sabounchian vam v tej sodobni knjigi jedrnato predstavlja najpomembnejše tehnike in točke. Z navodili po korakih in imenitnimi ilustracijami boste zlahka začeli uporabljati to učinkovito orodje za dobro počutje in blaženje številnih zdravstvenih težav.

o knjigi v medijih

»Ste kdaj pomislili, da so vaš vrat, ramena in pljuča povezani s stopali in dlanmi? In to tako močno, da lahko težave s temi organi lajšate z masažo določenih točk. To je bistvo refleksoterapije, metode samozdravljenje telesa, ki ji pravijo tudi terapija dotika. S pomočjo refleksnih točk na dlaneh in stopalih namreč telo sproščate, pospešite obtok krvi in celostno uravnotežite telesne sisteme. Kako celovito deluje ta terapija, predstavlja knjiga Refleksologija za začetnike.«
Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Refleksologija za začetnike in Reiki za začetnike.)

Ob hitrem, včasih že kar divjem živ­ljenjskem ritmu 21. stoletja ni lahko vzdrževati ravnovesja in jasnega pogleda na vsakdanje življenje. Vedno več je govora o utrujenosti, izgorelosti in občutkih nemoči. Zato avtorja, oba izkušena strokovnjaka svojega področja, priporočata, da se zavežemo dobremu počutju in poskusimo uporabiti preprosta orodja, ki jih ponujata v teh sodobno oblikovanih priročnikih. Naj gre za subtilno energijsko terapijo, podobno reikiju, ali refleksno masažo stopal, oboje nam lahko ublaži bolečine, zmanjša stres, lajša tesnobo, pomirja um in krepi vitalnost. Le prepustiti se moramo in poskusiti.

Beti Hlebec, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...