Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Reiki za začetnike

Priročnik za subtilno energijsko terapijo
Victor Archuleta
Reiki za začetnike
19,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5298-9
Naslov izvirnika Reiki for beginners
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Maja Šukarov
Urejanje Sandra Šukarov

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 16,5 cm
420 g
128 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Priročnik za subtilno energijsko terapijo. Celostna zdravilska tehnika, ki je nastala na Japonskem v začetku 20. stoletja, uporablja subtilni pretok energije, ki potuje iz dlani pošiljatelja in vpliva na energijski tok prejemnika. Zanjo ne potrebujete ničesar drugega razen lastnih rok, rezultati pa so osupljivi!

Izkušeni mojster reikija Victor Archuleta v tej sodobni knjigi jedrnato predstavlja preproste postopke pri reikiju. Z navodili po korakih in imenitnimi ilustracijami boste zlahka začeli uporabljati to učinkovito orodje za dobro počutje in blaženje številnih zdravstvenih težav.

o knjigi v medijih

»Reiki v japonščini pomeni »univerzalna življenjska energija«, pomeni pa tudi sistem naravnega zdravljenja. Razvit je bil za izboljšanje splošnega počutja in je danes na zahodu izjemno priljubljen, zanj pa ne potrebujete drugega razen svojih rok. Ta vsem dostopna energija vam lahko pomaga pri številnih zdravstvenih težavah, blaži bolečine in izboljšuje počutje. Treba se je le naučiti določenih veščin in ustreznih položajev dlani (vse to spoznate tudi v knjigi Reiki za začetnike), se pripraviti na sprejemanje in dajanje energije, nato pa terapijo redno izvajati.«
Prispevek si lahko v celoti preberete v Dobrih zgodbah.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Refleksologija za začetnike in Reiki za začetnike.)

Ob hitrem, včasih že kar divjem živ­ljenjskem ritmu 21. stoletja ni lahko vzdrževati ravnovesja in jasnega pogleda na vsakdanje življenje. Vedno več je govora o utrujenosti, izgorelosti in občutkih nemoči. Zato avtorja, oba izkušena strokovnjaka svojega področja, priporočata, da se zavežemo dobremu počutju in poskusimo uporabiti preprosta orodja, ki jih ponujata v teh sodobno oblikovanih priročnikih. Naj gre za subtilno energijsko terapijo, podobno reikiju, ali refleksno masažo stopal, oboje nam lahko ublaži bolečine, zmanjša stres, lajša tesnobo, pomirja um in krepi vitalnost. Le prepustiti se moramo in poskusiti.

Beti Hlebec, Bukla 147

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...