Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vrelec Mladosti

Peter Kelder
Vrelec Mladosti
16,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Gral VE
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-93030-2-3
Prevod Luka Novak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
150 g
110 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
šport in zdravje > rekreacija

Povej naprej

O knjigi

Vrelec mladosti je sklop preprostih vaj, ki v telesu vsak dan znova vzpostavljajo pogoje za radostno, dobro in mladostno počutje, sočasno pa upočasnijo staranje. Ob rednem izvajanju vaj staranje celo obrnejo v drugo smer, saj z njimi stimuliramo in masiramo vse žleze z notranjim izločanjem, poskrbimo za odlično prekrvavitev vsakega delčka telesa, telo oskrbimo s kisikom,… S pravilnim izvajanjem vaj in sočasnim dihanjem, poskrbimo za gibljivo in prožno hrbtenico, ravnovesje hormonskega sistema, visoko raven odpornosti, visoko raven življenske energije in seveda jasnost misli in duha.

Dopolnjena izdaja je v petem delu knjige obogatena z novim obredom in nedavno odkritega poglavja in z dragocenimi življenjskimi napotki, ki poudarjajo moč pozitivnega mišljenja ter preprostega življenja.

Knjiga je svetovna uspešnica, ki je izšla že v dveh milijonih izvodov, v Sloveniji pa jo najdemo na 30.000 knjižnih policah.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...