Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vrelec Mladosti

Pet tibetanskih vaj pomlajevanja
Peter Kelder
Vrelec Mladosti
14,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Vale-Novak
Leto izdaje 2009
ISBN 978-961-259-044-4
Prevod Luka Novak

Tehnične lastnosti
mehka vezava
111 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
šport in zdravje > rekreacija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga Petra Kelderja je verjetno edini pisni vir o neprecenljivem odkritju petih prastarih tibetanskih obredov, ki so ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči. Preproste tibetanske vaje nam vračajo vitalnost in življenjsko energijo, kolo staranja pa se zavrti nazaj.

Dopolnjena izdaja je obogatena z novim obredom iz nedavno odkritega poglavja in z dragocenimi življenjskimi napotki, ki poudarjajo moč pozitivnega mišljenja ter preprostega življenja.

Recenzija Bukla

Dopolnjena izdaja. O avtorju knjige ni znano kaj veliko, razen tega, da je kmalu začel potovati po oddaljenih in eksotičnih deželah. Po pričevanju je nekoč srečal upokojenega polkovnika Bradforda, ki je pogosto potoval v Tibet in se tam seznanil s sedaj tudi pri nas dobro znanimi tibetanskimi pomlajevalnimi vajami – petimi obredi. Čeprav jih imajo mnogi za telovadbo, saj ti obredi tudi sproščajo in krepijo toge mišice in sklepe, je njihov glavni namen uravnavanje vrtenja glavnih sedmih človekovih energijskih središč, čaker po hindujskem izročilu, da se vrtinčijo enako kot pri zdravem, približno 25 let starem človeku. Mnogi sicer trdijo, da so zdravilni učinki teh vaj močno precenjeni, je pa ob stalni vadbi (in upoštevanju omejitev) njihovo blagodejno delovanje nedvomno potrjeno. 

Samo Rugelj

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...