Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Za dobro počutje

Wellness: najboljše zamisli in recepti za sproščeno razpoloženje
Christine Niemann, Uschka Pittroff, Petra Regelin
Za dobro počutje
9,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2005
ISBN 86-11-16851-8
Naslov izvirnika Wellness
Leto izdaje izvirnika 2002
Prevod Danijel Mlakar

Tehnične lastnosti
trda vezava
156 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Založnik o knjigi

Wellness metode so tako raznolike kot zunanje podobe Madonne. Poznamo duševne, čustvene, duhovne in telesne metode (nekatere, kot na primer joga, imajo dvojni pomen). Da jih boste laže našli, preizkušali in uporabili, temeljijo poglavja na petih najvažnejših načelih wellnessa.

 

- Poglavje Prava hrana, je namenjeno optimalni prehrani. V njem izvemo, kako lahko s hrano in pijačo vplivamo na dobro počutje in razpoloženje, poleg tega pa najdemo v tem poglavju tudi splošno koristne nasvete za vsak dan.
- V poglavju Gibajmo se najdemo vse, kar je povezano s prijetnim razgibavanjem in ugodjem, ki pri tem nastane.
- Poglavje Prava lepota obravnava lepoto nasploh, pa tudi moč izžarevanja notranje lepote. Poleg tega najdemo v tem poglavju tudi čudovite in stvarne nasvete za nego kože in las.
- V poglavju Dobra volja bomo našli vse, kar nam izboljša razpoloženje, nas razveseli ali nam da več energije.
- V poglavju Harmonija bodo našli pomoč vsi, ki želijo uiti stresu in si želijo miru in sprostitve ter počitka in harmonije.

Najlepše pri vsem tem je, da lahko že z malo truda dosežemo boljše počutje, saj sta naša telesnost in duševnost odvisni druga od druge oziroma sta povezani v celoto. Kdor jé ustrezno hrano, lahko s tem vpliva tudi na svojo duševnost. Tisti, ki meditira, pa lahko hkrati z zdravim duhom pridobi tudi dobro telesno zdravje. Kdor se redno razgibava, ima lepo postavo, poleg tega pa je tudi bolj srečen kot tisti, ki tega ne počne. Pa še to: Mozartova glasba ne pomaga le poslovnežem, temveč tudi drugim ljudem. Znanstveniki so prepričani, da nobena glasba ne deluje tako pomirjajoče kot prav glasba tega salzburškega genija.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...