Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Zdravje je v nas

Kako sem s pomočjo starodavnih modrosti in najnovejših znanstvenih dognanj premagal največjo krizo v svojem življenju
Nikola Grubiša, Boris Vene
Zdravje je v nas

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba Moksha
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-281-646-9
Leto izdaje izvirnika 2014
Prevod Erik Majaron, Aleks Vene
Spremna beseda Boris Vene

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 15 cm
400 g
222 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina
osebna rast, duhovnost in ezoterika

O knjigi

Po treh diagnozah hude bolezni in popotnico, da mu je morda preostalo le še pol leta življenja, se je Boris Vene, sicer uspešen podjetnik, lotil iskanja morebitne rešitve. Ni se želel zgolj znebiti simptomov, temveč "postati tisto, kar so skušali simptomi prebuditi, spremeniti ali razviti v njem".

Podal se je na dolgo pot raziskovanja zavestnih in nezavednih zakoreninjenih prepričanj, zavzetih stališč, negativnih misli in podobnega. Med izlivanjem misli in čustev v svoj zvezek in s procesom lupljenja čebule, kot ga je poimenoval, je odmetaval vse, kar mu ni služilo. Sočasno je tudi razstrupljal telo in mu dovajal točno določeno hrano.

Razkril se mu je "novi Boris", ki ni bil obremenjen s strahovi, ni hlepel po pozornosti in ni potreboval založenega bančnega računa, da bi se počutil varnega in preskrbljenega. S kombinacijo najnovejših znanstvenih odkritij in pozabljenih znanj starodavne Šole misterijev mu je uspelo popolnoma preoblikovati svojo osebnost. Ne le, da se je pozdravil in preživel, temveč je danes bolj radosten, sproščen, izpolnjen in srečen, kot je bil kadar koli prej.

Knjiga Zdravje je v nas natančno opisuje pot njegove notranje preobrazbe.

O avtorju

Boris Vene je znan kot eden izmed najbolj uglednih mednarodnih predavateljev, motivatorjev in osebnih trenerjev na področju »leadershipa«, komunikacije in razvoja človeških potencialov.
Boris Vene v pisni, govorni in sistemski obliki posreduje starodavno znanje povezano z nojsodobnejšimi znanstvenimi odkritji, in navdihuje ter povezuje ljudi.

V svoji bogati karieri je bil zaslužen za razne poslovne rekorde najbolj uglednih slovenskih in tujih organizacij, kakor tudi za izjemno osebno rast posameznikov in skupin.

Obsežna in prestižna referenčna lista ter zahvalna pisma, ki jih dobiva od svojih strank in sodelavcev, potrjujeta njegovo strokovnost, uspešnost, srčnost in dar za delo z ljudmi. Svoje življenje je posvetil osebni rasti in odkrivanju človeških potencialov.

"Uspešen je tisti, ki ima urejena vsa bistvena področja v življenju: družino, posel, prosti čas in hobi, prijatelje, čas za izobraževanje, skratka, ki živi življenje, kot mu ga narekujejo želje."
-- Boris Vene


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...