Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Budimpešta

Craig Turp
Budimpešta
16,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Naj 10
Leto izdaje 2011
ISBN 978-961-01-1413-0
Naslov izvirnika Budapest
Prevod Simon Demšar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 10 cm
160 g
128 strani
Tip knjige
vodnik
Kategorije
turizem in vodniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Na lestvicah NAJ 10 - od najboljših madžarskih jedi do praznovanj, lokalov, kavarn in trgovin - najdete vse informacije, ki jih boste kot obiskovalec ali popotnik potrebovali. Denar in čas vam prihrani tudi seznam, čemu se je dobro izogniti.

Recenzija Bukla

Ob Dunaju in Zagrebu je Budimpešta tretja prestolnica v naši neposredni bližini, enostavno dostopna tudi z vlakom ter primerna za kak večdnevni obisk med podaljšanim vikendom. Izmed trojke najbolj veličastnih habsburških mest, ki jo tvorita še Praga in Dunaj, je Budimpešta najmogočnejša, v mesto pa združuje tri predele, gričevnata Budim in Obudo (oba na desni strani Donave) in ravninsko Pesto na vzhodnem bregu. Bogata tako z zgodovino kot z nočnim življenjem, z madžarskim parlamentom ob Donavi kot najbolj prepoznavno stavbo v mestu in trgovskim ter družabnim središčem Váci utca kot enem njenih najživahnejših delov, je madžarska prestolnica z vodnikom Naj 10 postala še bližja in lažje obvladljiva.

Samo Rugelj

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...