Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Kam z mulcem po Sloveniji
29,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5477-8
Urejanje Aleksandra Kozarov

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
24 x 16 cm
840 g
282 strani
Tip knjige
vodnik
Kategorije
turizem in vodniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

62 IDEJ ZA AKTIVNO PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA Z DRUŽINO.
Prvi priročnik avtoric priljubljenega družinskega popotniškega bloga kamzmulcem.si za aktivne družine z majhnimi otroki. V njem so zbrale 62 idej za izlete in doživetja po vsej Sloveniji, od Prekmurja do Primorja, primerne za potepanja z dojenčkom, malčkom na poganjalčku ali navdušenim pohodnikom. Doživetja, ki se jih boste z veseljem spominjali, tudi ko najmlajši odrastejo.

Recenzija Bukla

Do ideje za ta simpatični in uporabni vodnik o družinskih izletih po Sloveniji je prišlo spontano, ko so štiri mlade mamice (avtorice tega vodnika) sedele ob kavi in razmišljale, kam bi se odpravile s svojimi prvorojenci. V njem bodo mlade družine našle obilo nasvetov in idej za potepanja po vsej Sloveniji. Če vas vleče v hribe, brez skrbi, v vodniku najdete skoraj 15 hribovskih izletov. Se raje zadržujete v predalpskem svetu in se torej sprehajate okoli jezer ali se odpravite do kake koče? Ni problema, čaka vas skoraj 40 tovrstnih izletov. Imate najraje Kras in dinarski svet? Tudi na vas te entuziastične avtorice niso pozabile, saj so spisale tudi deset tovrstnih izletov. Vsak izlet je opremljen s podrobnimi informacijami, knjiga pa je oblikovana tako, da bodo po njej z veseljem posegli in jo prebirali tudi mladi.

Samo Rugelj, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...