Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Prekolesarimo Slovenijo

Uroš Sever
Prekolesarimo Slovenijo
32,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2009
ISBN 978-861-11-7616-1

Tehnične lastnosti
trda vezava
115 strani
Tip knjige
vodnik
Kategorije
turizem in vodniki

Povej naprej

Recenzija Bukla

Pomlad se bliža in mnoge, ki so imeli čez zimo kolesa v garažah in kleteh, že srbijo pete, da poženejo pedala ter jo ucvrejo na kako zanimivo turo. Uroš Sever, popotnik in popularizator kolesarjenja, tudi s televizijsko oddajo Slovenija na balanci, je v domačo ponudbo kolesarskih vodnikov prispeval takega, ki bo marsikomu, tudi podpisanemu, končno pisan na kožo. Dosedanji kolesarski vodniki so turo začenjali iz poljubnega kraja, kako priti tja, pa se niso kaj dosti spraševali. Sever pa je svoj vodnik zasnoval kot neprekinjeno transverzalo po večini Slovenije v 37 etapah, dolžini dobrih 1300 kilometrov ter s skupno kakimi 29 kilometri vzponov (vsaka etapa je opremljena z višinskim diagramom), pri čemer so knjigi priloženi še zemljevidi v merilu
1 : 50.000 ter elektronski zapisi GPS-kažipotov. Vodnik, ki dokazuje, da je Slovenija dovolj velika za dolgo (kolesarsko) potovanje.

Samo Rugelj

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...