Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Sherlock na delu

Preverite svoje sposobnosti logičnega sklepanja v primerjavi z najslavnejšim detektivom na svetu
Stewart Ross
Sherlock na delu
19,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5501-0
Naslov izvirnika Solve it like Sherlock
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Niki Neubauer
Urejanje Mitja Pucer

Tehnične lastnosti
trda vezava
21 x 15 cm
440 g
256 strani
Tip knjige
pesmice, uganke in pregovori
Kategorije
turizem in vodniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Preverite svoje sposobnosti logičnega sklepanja v primerjavi z najslavnejšim detektivom na svetu!

Odpravite se v London v čas Sherlocka Holmesa in dr. Watsona, kjer se slavni detektiv ubada s petindvajsetimi zamotanimi, še nikoli opisanimi zločinskimi primeri. Zapisi krutih umorov, zahrbtnih prevar, drznih tatvin in drugih nečednosti, kakor jih beleži zvesti pomočnik dr. Watson, skrivajo nekatere drobne namige in sledi, ki lahko bralcu pomagajo razvlozlati logične niti ter razkriti storilca. Boste kos detektivskim ugankam – ali pa se bo treba zateči k rešitvam primerov na koncu knjige?

Recenzija Bukla

Izmišljeni detektiv iz pozne viktorijanske dobe je že dolgo kultna ikona pustolovskih zgodb, brez katerega si marsikdo ne more predstavljati dobre detektivke. Njegove dogodivščine lahko prebiramo v številnih romanih, stripih, mladinskih in otroških delih, da filmov in serij niti ne omenjamo. Zdaj je pred vami prav posebna knjiga, s katero lahko preverite svoje sposobnosti logičnega sklepanja v primerjavi z najslavnejšim detektivom na svetu. Petindvajset poglavij vsebuje zapise umorov, tatvin, prevar in drugih nečednosti s ščepcem ključnih namigov, na vas pa je, da si nadenete Sherlockovo čepico in razvozlate primer. Uganke bodo zanimive mladostnikom, ki jih vabijo skrivnosti in miselni izzivi, zagotovo pa bo knjiga zamikala tudi odrasle bralce, ki so odraščali z zgodbami o neugnanem Holmesu.

Vanja Jazbec, Bukla 149

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...