Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0
Španija
39,96 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Svetovni popotnik
Leto izdaje 2010
ISBN 978-961-01-1008-8
Naslov izvirnika Spain
Fotografije Max Alexander, ... [et al.]
Ilustracije Stephen Conlin, ... [et al.]
Prevod Urška Kaloper, ... [et al.]

Tehnične lastnosti
poltrda vezava
336 strani
Tip knjige
vodnik
Kategorije
turizem in vodniki

Povej naprej

Recenzija Bukla

Od Don Kihota do Almodovarja, od Gaudija do Dalija, od flamenka do rokoborbe, od zasneženih gora do puščave, od Baskov do Kataloncev, od Madrida do Barcelone je Španija prečudovita država, ki so jo od preostale celinske Evrope stoletja ločili Pireneji, ki so ovirali komunikacijo, a tudi ustavljali osvajalce. Veliki turisti­čni vodnik iz zbirke Svetovni popotnik vam nadrobno in ilustrativno prikaže to deželo, ki vas bo ob obisku gotovo očarala vsaj tako kot Italija in Francija.
Če pa so vam bolj všeč špansko govoreča otočja, je za vas prav­šnji Svetovni popotnik Kuba, ki je vroča tako v soncu kot v ljudeh, bogata s čistim morjem in globoko zakoreninjeno kulturo, ki sobiva s sodobnostjo; nostalgijo ji na cesti prinašajo stari ameriški avtomobili in stoletja stari parki, med njenim obiskom pa se lahko divje zabavate ali pa uživate v neokrnjeni naravi. Vodnik, opremljen z mnogimi zemljevidi, fotografijami in informacijami, vam bo vsekakor olajšal pot po njej.

Samo Rugelj

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...