Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Plesalka

Moj dnevnik
Viktorija Muha
Plesalka

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba A-knjiga
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-93278-8-3

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 21,5 cm
310 g
35 strani
Tip knjige
dnevnik
Kategorije
otroško in mladinsko > od 9 do 12 let
umetnost > ples
otroško in mladinsko > od 4 do 8 let

O knjigi

Evelin, 11 - letna deklica, je plesalka že od malih nog. Ples vadi vsak dan, saj se nenehno pripravlja na različna tekmovanja in nastope. Vse v njenem življenju je podrejeno plesu in njena največja želja je, da bi bila tudi sama nekoč plesna učiteljica.
Izvirna slovenska otroška knjiga s pomočjo fotografij in plesnih zanimivosti prikazuje teden dni v življenju mlade plesalke. Napisana je v obliki dnevnika in tako po posameznih dnevih opisuje, kako pogosto morajo plesalke vaditi, kaj vse morajo postoriti, da so na nastopu brezhibno urejene, kako se pred nastopom spopadajo s tremo, pa tudi kako ob natrpanem urniku najdejo čas za družino in prijatelje.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjige Plesalka, Čebelar in Lepo vedenje v prometu.)

Pri založbi A-knjiga so s tremi novostmi dopolnili svoje že obstoječe in dobro zasnovane zbirke. Tako se je zbirki Lepo vedenje, ki otrokom predstavlja pravila vedenja v različnih situacijah, pridružila že šesta knjiga, tokrat o osnovnih cestnoprometnih pravilih in ravnanju udeležencev v prometu. Knjiga je namenjena otrokom, starejšim od pet let, ki se počasi začnejo samostojno vključevati v promet, naj si bo to na poti v šolo ali na obisk k prijateljem. Čebelar, tretja knjiga v zbirki Najboljši poklic, z bralcem deli Boštjanovo zgodbo, ki že vse življenje dela s čebelami. Tretja novost predstavi Evelin, 11-letno deklico, ki je plesalka že od malih nog. Knjiga je napisana v obliki dnevnika in tako po posameznih dnevih prikazuje, kakšno je življenje zavzete plesalke in kakšna predanost je potrebna za doseganje rezultatov. Knjige, katerih cilj je oblikovanje vrednot, spodbujanje branja ter osvajanje znanja. Poučno.

Vanja Jazbec, Bukla 116-117

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...