Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Zaživela je Beletrina Digital!

Zaživela je Beletrina Digital!

Skočite v svet vsebin, polnih navdiha.

Beletrina Digital je multimedijska naročniška platforma s poglobljenimi e-knjigami, zvočnimi knjigami, filmi ter tedensko svežimi podkasti in prispevki.

Edinstvenost platforme, kjer se pisava, zvok, slika in misel združijo v multimedijsko izkušnjo, ki se nenehno dopolnjuje.

Z naročnino pridobite dostop do:

  • več kot 3000 e-knjig,
  • kar 2000 zvočnih knjig v slovenskem in tujih jezikih,
  • 500 filmov ter
  • tedensko svežih podkastov in prispevkov. 

Z eno naročnino lahko dostopate do vsebin z globino na treh svojih napravah.

Zamisel o platformi, ki bo povezovala e-knjige, zvočne knjige, filme, podkaste in še mnogo več, se je porodila iz želje, da bi uporabniku na enem mestu ponudili širok nabor vsebin. Ker je založba Beletrina vseskozi stremela k napredku in prehodu z analognega na digitalno, je leta 2013 ustanovila Biblos, prvo slovensko spletno platformo za izposojo in nakup e-knjig. Skupaj z Biblosom se je v slovenskem prostoru vse bolj utrjeval medij AirBeletrina, ki je leta 2007 prav tako prestopil v digitalno obliko. Vse odtlej AirBeletrina letno zabeleži več kot 100.000 uporabnikov, Biblos pa 40.000 mesečnih naročnikov.

Beletrina Digital je tako zrasla na trdnih temeljih dosedanjih projektov založbe Beletrina, v želji, da bi na enem mestu združili različne formate kulture, žanrsko raznolike vsebine, ki uporabniku omogočajo poglobljen vpogled v aktualno produkcijo e-knjig, zvočnih knjig, filmov, prispevkov in podkastov. V poplavi pretočnih spletnih platform je Beletrina Digital butični ponudnik skrbno izbranih vsebin, ki jih urednikuje glavna in odgovorna urednica Irena Svetek.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...