Knjigarna Bukla
Knjiga
Somatika
Ponovna vzpostavitev zavestnega nadzora nad gibanjem, prožnostjo in zdravjem
Izvirnik:
Somatics
Somatics
Prevod: Jure Šešet Urejanje: Barbara Lipovšek http://schaper-verlag.de/?CAMS=lesbian-beach-porn
Založba: Primus, 2016 follow Zbirka: In zdravje
mehka vezava, 236 str. go here Mere: 22x14 cm, 355 g go site ISBN: 978-961-6950-72-5
Spletna cena: 24,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

watch Med našim čaščenjem mladosti in mrzličnim prizadevanjem, da bi potvorili svojo starost, si zatiskamo oči pred vse večjim številom odkritij, zaradi katerih sta lahko življenje in staranje nenehen proces rasti, uspehov, zadovoljstva in užitkov.

Somatika je praktična in preprosta za uporabo, je nujen priročnik, s katerim boste odpravili telesne posledice staranja - oziroma jih preprečili, še preden bi se pojavile. Ko začenjamo čutiti, da postajamo togi, utrujeni ali da nas vse boli, pogosto rečemo, da ''se staramo''. Toda ali je to res pravi vzrok?

click here

livecam55.com V tej pionirski knjigi Thomas Hanna pojasnjuje, da velik del telesnega propadanja, povezanega s staranjem ni neizbežen - mogoče se mu je izogniti.

source site

nude video chat Hanna je s praktičnim programom za duha in telo nadgradil delo Mosheja Feldenkraisa in za vselej dokazal, da težave, ki smo jih vedno imeli za znake staranja - togost, boleč hrbet, kronična bolečina, utrujenost in občasno celo visok krvni pritisk -, lahko preprečimo, če zavestno nadzorujemo živce in mišice. Dokazuje, kako lahko telo ponavljajoče se gibe spremeni v nehoten in poguben vzorec, imenovan senzorično-motorična amnezija, in predstavi preprost, toda učinkovit način, kako premagati te razvade s senzorično-motoričnim zavedanjem. S samo petminutno vsakodnevno telovadbo boste lahko časovno neomejeno uživali v gibčnem, zdravem telesu ter se rešili spon starosti in poškodb.

xxx porn
Kdor je kupil to knjigo, je kupil tudi..