Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Naroči se na Buklo

Bukla je revija o dobrih knjigah, ki predstavlja knjižne novosti domačega in tujega leposlovja, družboslovja, naravoslovja, poezije, strokovnih literarnih revij, otroške in mladinske literature, priročnikov in vse druge  novosti, povezane s knjigami. Pod drobnogled postavlja izstopajoča pisateljska peresa in knjižne zbirke ter ostale literarne ustvarjalce. O svojem odnosu do knjig in branja v Bukli pišejo tudi slovenski kulturniki in strokovnjaki ter tako opozarjajo na dogajanja v založništvu in knjigotrštvu.
Bukla že od leta 2005 seznanja svoje bralce z novimi knjigami in aktualnimi dogodki na področju slovenskega knjižnega trga.
Revija Bukla je brezplačno na voljo v samostojnih stojalih na več kot 200 lokacijah po vsej Sloveniji.

Spletno naročilo

Naročniki boste revijo Bukla prejeli na svoj naslov takoj ob izidu. Naročnina 21,96 € zajema stroške administracije in pošiljanja po pošti za eno leto (6 številk letno). Plačilo je mogoče po predračunu, s kreditno kartico in preko PayPala.

Naroči Revijo Bukla

Telefonsko naročilo

Pokličite nas na 01/ 520 18 39.

Naročilo po e-pošti

Pišite nam na knjigarna@umco.si.

Arhivski izvodi

Nekatere starejše arhivske številke Bukle je mogoče kupiti po ceni 2,50 € + DDV za posamezen izvod. Za pošiljanje po pošti zaračunamo poštnino 2,90 €. Povpraševanja s konkretnimi željenimi številkami Bukle lahko naslovite na prodaja@umco.si.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...