Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Načini plačila

Spletna trgovina Bukla.si vam nudi naslednje možnosti plačil:

  • Plačilo po predračunu (nakazilo na naš poslovni račun)
  • Plačilo po povzetju (ob prevzemu pošiljke kupec plača še provizijo oz. odkupnino po veljavnem ceniku Pošte Slovenije)
  • Plačilo s kreditno kartico (Visa ali MasterCard)
  • Plačilo preko PayPal računa
  • Plačilo z gotovino ali kartico na sedežu podjetja UMco d.d. (delovni čas od ponedeljka do petka med 8.30 in 16.30)

Za proračunske uporabnike (javne zavode) omogočamo plačilo preko eRačunov z odlogom plačila. V primeru, da ste proračunski uporabnik, nas o tem obvestite v opombah pri naročilu, na e-naslov  knjigarna@umco.si , ali na telefonsko številko 01 520 18 39 (Klara Jarc, od ponedeljka do petka, od 9.00 do 16.00), kjer prav tako lahko oddate naročila.

Plačilo po predračunu

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o naročilu s povezavo do avtomatsko generiranega predračuna in podatke za nakazilo kupnine. Naročilo bo obdelano po prejemu plačila na naš TRR. Naročeno blago, ki je na zalogi, boste prejeli praviloma v treh do štirih delovnih dneh od prejema nakazila. Če knjige niso na zalogi, se rok dobave za nekaj dni podaljša.
Če se vam z naročilom mudi, vam svetujemo, da predračun poravnate čim prej in nam na email prodaja@umco.si pošljete potrdilo o nakazilu.

Podatki za nakazila na TRR:

TRR: SI56 0204 5001 5514 371 , NLB d.d.
BIC/SWIFT: LJBASI2X

Plačilo po povzetju

Naročilo plačate dostavljavcu Pošte Slovenije ob prevzemu. V primeru plačila po povzetju krijete tudi strošek provizije za nakazilo preko UPN obrazca po aktualnem ceniku Pošte Slovenije.

Znesek provizije za nakazilo preko UPN obrazca:

  • za vrednost odkupnine do 98,00 EUR: 1,05 EUR, 
  • za vrednost odkupnine nad 98,00 EUR do 501,00 EUR:  1,07 % od vrednosti, 
  • za vrednost odkupnine nad 501,00 EUR: 5,36 EUR

Bukla.si na ta znesek nima vpliva, saj ga določa Pošta Slovenije. Aktualni cenik Pošte Slovenije je objavljen na spletni strani https://www.posta.si/ceniki, Cenik ostalih storitev).

Plačilo po povzetju ni mogoče za dostavo v tujino.

Plačilo S KREDITNO KARTICO

Možno je plačilo s plačilnima karticama Visa in MasterCard.
Po oddaji naročila na bukla.si boste preusmerjeni v varno okolje za plačevanje s plačilnimi karticami, na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Bankart.
Vpišite številko kartice, CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.
Ta način plačila lahko izberete, če nakup opravljate kot fizična ali kot pravna oseba.

Plačilo PREKO PAYPAl računa

Najprej se morate prijaviti na PayPal in ustvariti svoj profil/račun. V spletni knjigarni vas bo pred oddajo naročila sistem vprašal po načinu plačila. Sledite korakom.

Osebni prevzem - Plačilo z gotovino ali kartico na sedežu podjetja UMco d.d.

Če v naročilu označite, da boste blago prevzeli sami v prostorih podjetja UMco d.d., Leskoškova 12, 1000 Ljubljana, boste po e-pošti dobili obvestilo, ko bo blago pripravljeno za prevzem. Če blaga ne prevzamete v roku 30 dni, se naročilo razveljavi. Plačilo je omogočeno z gotovino in bančnimi karticami.

Plačilo za dostavo v tujino / Payment options for international deliveries

Pri dostavi v tujino omogočamo le plačilo po predračunu. V primeru, da želite dostavo v drugo državo, priporočamo, da nas kontaktirate na e-naslov knjigarna@umco.si ali telefonsko številko 01 520 18 39 (Klara Jarc, od ponedeljka do petka, od 9.00 do 16.00).

We require prepayment on all international orders. Orders are shipped worldwide via Pošta Slovenije. For deliveries outside of Slovenia contact us by e-mail knjigarna@umco.si or phone +386 1 520 18 39 (Klara Jarc, Monday-Friday 9.00 - 16.00).

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...