Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Načini plačila

Spletna trgovina Bukla.si vam nudi naslednje možnosti plačil:

  • Plačilo po predračunu (nakazilo na naš poslovni račun)
  • Plačilo po povzetju (ob prevzemu pošiljke kupec plača še provizijo oz. odkupnino po veljavnem ceniku Pošte Slovenije)
  • Plačilo s kreditno kartico (Visa ali MasterCard)
  • Plačilo preko PayPal računa
  • Plačilo z gotovino ali kartico na sedežu podjetja UMco d.d. (delovni čas pon. - čet.: 8.30 - 16.00, pet.: 8.30 - 14.30)

Za proračunske uporabnike (javne zavode) omogočamo plačilo preko eRačunov z odlogom plačila. V primeru, da ste proračunski uporabnik, ob naročilu obkljukajte to možnost.

Plačilo po predračunu

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o naročilu s povezavo do avtomatsko generiranega predračuna in podatke za nakazilo kupnine. Naročilo bo obdelano po prejemu plačila na naš TRR. Naročeno blago, ki je na zalogi, boste prejeli praviloma v treh do štirih delovnih dneh od prejema nakazila. Če knjige niso na zalogi, se rok dobave za nekaj dni podaljša.
Če se vam z naročilom mudi, vam svetujemo, da predračun poravnate čim prej in nam na email prodaja@umco.si pošljete potrdilo o nakazilu.

Podatki za nakazila na TRR:

TRR: SI56 0204 5001 5514 371 , NLB d.d.
BIC/SWIFT: LJBASI2X

Plačilo po povzetju

Naročilo plačate dostavljavcu Pošte Slovenije ob prevzemu. Za storitev plačila po povzetju dodatno zaračunamo 2,50 €. Dodatno krijete tudi strošek provizije za nakazilo preko UPN obrazca po aktualnem ceniku Pošte Slovenije.

Bukla.si na ta znesek nima vpliva, saj ga določa Pošta Slovenije. Aktualni cenik Pošte Slovenije je objavljen na spletni strani https://www.posta.si/ceniki, Cenik ostalih storitev).

Plačilo po povzetju ni mogoče za dostavo v tujino, pri naročilu darilnih bonov ali darilnega zavijanja in za naročnino na revijo Bukla.

Plačilo S KREDITNO KARTICO

Možno je plačilo s plačilnima karticama Visa in MasterCard.
Po oddaji naročila na bukla.si boste preusmerjeni v varno okolje za plačevanje s plačilnimi karticami, na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Bankart.
Vpišite številko kartice, CVC kodo (trimestna številka na hrbtni strani kartice v prostoru za podpis) ter veljavnost kartice. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda.
Ta način plačila lahko izberete, če nakup opravljate kot fizična ali kot pravna oseba.

S 1.1.2021 je v veljavo stopila direktiva EU o plačilnih storitvah (PSD2), ki od vseh bank zahteva dodatne varnostne mehanizme za spletno plačevanje.
Direktiva EU predpisuje t.i. močno avtentikacijo (SCA oz. strong customer authentication), ki bo zahtevana vsakič, ko boste želeli izvršiti spletni nakup s plačilno kartico.
To pomeni, da boste morali ob nakupu svojo identiteto potrditi vsaj z dvema od treh elementov: nekaj, kar veste (geslo, PIN koda, odgovor na varnostno vprašanje...), nekaj, kar imate (pametni telefon ali druga mobilna naprava) in nekaj, kar ste (biometrični podatki, kot so prstni odtis, obraz...). K tej spremembi so zavezane vse banke in brez teh varnostnih elementov spletno nakupovanje s plačilno kartico ne bo možno.
Pri svojem bančnem ponudniku preverite, ali potrebujete kakšno aplikacijo ali drug način potrjevanja spletnih nakupov.

Plačilo PREKO PAYPAl računa

Najprej se morate prijaviti na PayPal in ustvariti svoj profil/račun. V spletni knjigarni vas bo pred oddajo naročila sistem vprašal po načinu plačila. Sledite korakom.

Osebni prevzem - Plačilo z gotovino ali kartico na sedežu podjetja UMco d.d.

Če v naročilu označite, da boste blago prevzeli sami v prostorih podjetja UMco d.d., Leskoškova 12, 1000 Ljubljana, boste po e-pošti dobili obvestilo, ko bo blago pripravljeno za prevzem. Če blaga ne prevzamete v roku 30 dni, se naročilo razveljavi. Plačilo je omogočeno z gotovino (prosimo za natančno naštet znesek) in najbolj pogostimi bančnimi karticami.

Plačilo za dostavo v tujino / Payment options for international deliveries

Pri dostavi v tujino omogočamo le vnaprejšnje plačilo. Pošiljke v tujino pošiljamo kot tiskovino in jim ni mogoče slediti. Teža pošiljke je omejena na 2 kg. Strošek pošiljanja se avtomatsko prišteje ob navedbi podatkov za dostavo.
V primeru, da bi želeli priporočeno pošiljko, nas pokličite ali nam pišite.

We require prepayment on all international orders. Orders are shipped worldwide via Pošta Slovenije. Parcels are sent as printed papers and are not traceable. Maximum weight of the parcel is 2 kg.
If you wish a registered shipment, contact us by e-mail knjigarna@umco.si or phone +386 1 520 18 39 (mon. - thu.: 8.30 - 16.00, fri.: 8.30 - 14.30).

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...