Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pravno obvestilo

To spletno mesto je last podjetja UMco d.d., ki spletno mesto tudi upravlja.

Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu, je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja UMco d.d.

Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in posodobljene podatke, vendar pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tem spletnem mestu, ali začasnega nedelovanja spletnega mesta.

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev našega spletnega mesta zelo pomembna. Zato bodo vsi podatki, ki jih pridobimo na spletnem mestu, uporabljeni izključno v namene, za katere so bili pridobljeni. Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vaše predhodne privolitve.

UMco d.d. si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu.

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.

Avtorsko zaščitena besedila na portalu bukla.si

Z dostopom do spletnega mesta bukla.si in njegovo uporabo soglašate, da boste upoštevali pogoje uporabe in ravnali skladno z njimi.

Vsebina portala bukla.si je avtorsko pravno zaščitena kot individualna stvaritev oziroma kot podatkovna zbirka. Varstvo zajema zlasti knjižne recenzije iz Bukle in druga avtorsko podpisana besedila, multimedijske vsebine, fotografije idr. Avtorsko pravno zaščitene vsebine in storitve bukla.si je dovoljeno uporabljati zgolj za informiranje v zasebne namene in nekomercialno uporabo. Prepovedano je kakršno koli kopiranje vsebine in rezultatov iskanja, njihovo spreminjanje ter vključevanje v druge spletne strani, izdelke ali storitve, razen za osebno uporabo. Prepovedano je "meta" iskanje po storitvah bukla.si in izpisi rezultatov brez vednosti imetnika blagovne znamke. Prepovedana je uporaba vsebine bukla.si za kakršno koli prodajanje drugih storitev in izdelkov, ki niso v povezavi z imetnikom blagovne znamke bukla.si. Prepovedana je uporaba avtomatskih poizvedb ali drugih robotov, ki avtomatsko pridobivajo podatke iz storitev bukla.si. Za vsako komercialno ali drugo redno uporabo storitev bukla.si je treba skleniti predhoden dogovor s podjetjem UMco d. d.

Imetnik registrirane znamke bukla.si v besedi in sliki je UMco d. d., Leskoškova 12, Ljubljana in končni uporabnik brez posebnega pisnega dovoljenja imetnika ne sme uporabljati nobenih avtorskih vsebin s portala bukla.si v kateri koli obliki za kateri koli namen, razen v primeru, ko je uporaba izrecno dovoljena.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...