Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dostava

Pošiljanje po pošti

Naše pakete dostavlja Pošta Slovenije. Pošiljki priložimo račun. Naročeno blago lahko ob dostavi za vas prevzame kdorkoli, ki živi na označenem naslovu. 

Stroški priprave blaga in pošiljanja

Za posamezna naročila v skupni vrednosti manj kot 25 EUR zaračunavamo stroške priprave blaga in pošiljanja znotraj Slovenije, ki znašajo 2,60 EUR. Pri naročilih v vrednosti 25 EUR ali več naročene knjige pošljemo po pošti brezplačno.*

*Pri izbiri plačila po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo za nakazilo preko UPN obrazca, pri ostalih načinih plačila pa te provizije ni.

Znesek provizije za nakazilo preko UPN obrazca:

  • za vrednost odkupnine do 98,00 EUR: 1,05 EUR, 
  • za vrednost odkupnine nad 98,00 EUR do 501,00 EUR:  1,07 % od vrednosti, 
  • za vrednost odkupnine nad 501,00 EUR: 5,36 EUR

Bukla.si na ta znesek nima vpliva, saj ga določa Pošta Slovenije. Aktualni cenik Pošte Slovenije je objavljen na spletni strani https://www.posta.si/ceniki, Cenik ostalih storitev).

Čas dostave

Izdelke, ki so na zalogi, boste prejeli predvidoma v dveh do treh delovnih dneh od oddaje naročila (pri plačilu po povzetju) oziroma v dveh do treh delovnih dneh od datuma prejetega plačila (pri plačilu po predračunu, s kreditno kartico ali preko PayPala). Pri izdelkih, ki niso na zalogi, se lahko dobavni rok v nekaterih primerih podaljša za nekaj dni, praviloma pa je naročilo dostavljeno v roku enega tedna ali prej. Skupni dobavni rok naročila je enak najdaljšemu dobavnemu roku izdelkov v naročilu.

Če določenega izdelka ni na razpolago oz. je razprodan, se po predhodnem obvestilu naročnika naročilo zanj razveljavi oz. zamenja z drugim, ekvivalentnim izdelkom.

Status naročil lahko spremljate po prijavi na Bukla.si na strani Moj račun.

Po oddaji naročila na Pošto Slovenije boste prejeli obvestilo o odpremi na e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji.

Če menite, da vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem takoj obvestite na e-naslov knjigarna@umco.si ali nas pokličite na 01 520 18 39 (Klara Jarc, od ponedeljka do petka, od 9.00 do 16.00) in za vas se bomo potrudili, da boste v najkrajšem možnem času prejeli naročeno blago. 

Naslovi za dostavo

Blago lahko dostavimo na vsak naslov v Sloveniji.

Za dostavo v tujino naročil ne morete oddati preko spletne knjigarne Bukla, ker se stroški pošiljanja obračunavajo individualno po ceniku Pošte Slovenije (https://www.posta.si/ceniki, Cenik storitev v mednarodnem prometu). Pri dostavi v tujino omogočamo le plačilo po predračunu. V primeru, da želite dostavo v drugo državo, nas kontaktirajte na e-naslov  knjigarna@umco.si  ali telefonsko številko 01 520 18 39 (Klara Jarc od ponedeljka do petka, od 9.00 do 16.00).

For deliveries outside of Slovenia contact us by e-mail knjigarna@umco.si or phone +386 1 520 18 39 (Klara Jarc, Monday-Friday 9.00 - 16.00).

Prednaročila

V primerih prednaročil vam izdelke dostavimo takoj po prejemu v skladišče. Datum izdaje je naveden pri posamezni knjigi. 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...