Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Dostava

Pošiljanje po pošti

Naše pakete dostavlja Pošta Slovenije. Pošiljki priložimo račun. Naročeno blago lahko ob dostavi za vas prevzame kdorkoli, ki živi na označenem naslovu. 

Pakete pri nas prevzema Pošta Slovenije. Paket od prevzema Pošte naprej ni več v naših rokah in zato nimamo več neposrednega vpliva na čas dostave in kakovost dostavne storitve. 

Pošta Slovenije po svojih splošnih pogojih poslovne pakete po Sloveniji dostavlja v treh delovnih dneh od prevzema (to najpogosteje pomeni naslednji delovni dan od oddaje, lahko pa traja tudi tri delovne dni od oddaje paketa). 

Če vas ob obisku poštarja ni doma, vam mora poštar v nabiralniku pustiti listek, s katerim lahko paket prevzamete najkasneje v 8 dneh na vaši pošti. Če tega ne storite, se bo paket vrnil k nam in nam povzročil dodatne stroške (strošku pošiljanja k vam bodo prišteli še strošek vračanja k nam nazaj). 

Zato vas prosimo, da pozorno pregledate svojo pošto. Poštni listki so v zadnjem obdobju običajno natisnjeni na tanek termo papir, ki se uporablja za račune, ti pa se zelo radi založijo med reklamami ali drugimi pošiljkami. 

Če paketa ali listka ne dobite v roku dveh, največ treh delovnih dni od prejema našega obvestila o oddaji paketa, vas prosimo, da kontaktirate tisto poslovalnico Pošte Slovenije, kjer običajno prevzemate pakete, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 01/ 520 18 39, da se izognemo morebitnim dodatnim stroškom.

V kolikor paketa ne prevzamete pravočasno, vam ob ponovnem pošiljanju dodatno zaračunamo povratne stroške poštnine, ki znašajo 7,38 €. Plačilo po povzetju za ponovno pošiljanje ni mogoče.
To velja tudi za nova naročila iste stranke, ki so identična neprevzetim naročilom.

Stroški priprave blaga in pošiljanja

Za posamezna naročila v skupni vrednosti do vključno 35 EUR zaračunavamo stroške priprave blaga in pošiljanja znotraj Slovenije, ki za vas znašajo 3,69 EUR. Pri naročilih v vrednosti višji od 35 EUR pa naročene knjige pošljemo po pošti brezplačno, razen za plačila po povzetju.*

*Pri izbiri plačila po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo za nakazilo preko UPN obrazca, pri ostalih načinih plačila pa te provizije ni.

Bukla.si na ta znesek nima vpliva, saj ga določa Pošta Slovenije. Aktualni cenik Pošte Slovenije je objavljen na spletni strani https://www.posta.si/ceniki, Cenik ostalih storitev).

Čas dostave

Izdelke, ki so na zalogi, boste prejeli predvidoma v dveh do treh delovnih dneh od oddaje naročila (pri plačilu po povzetju) oziroma v dveh do treh delovnih dneh od datuma prejetega plačila (pri plačilu po predračunu, s kreditno kartico ali preko PayPala). Pri izdelkih, ki niso na zalogi, se lahko dobavni rok v nekaterih primerih podaljša za nekaj dni, praviloma pa je naročilo dostavljeno v roku enega tedna ali prej. Skupni dobavni rok naročila je enak najdaljšemu dobavnemu roku izdelkov v naročilu.

Če določenega izdelka ni na razpolago oz. je razprodan, se po predhodnem obvestilu naročnika naročilo zanj razveljavi oz. zamenja z drugim, ekvivalentnim izdelkom.

Status naročil lahko spremljate po prijavi na Bukla.si na strani Moj račun.

Po oddaji naročila na Pošto Slovenije boste prejeli obvestilo o odpremi na e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji.

Če menite, da vaše naročilo zamuja z dostavo, nas o tem takoj obvestite na e-naslov knjigarna@umco.si ali nas pokličite na 01 520 18 39 (pon. - čet.: med 8.30 in 16.00, pet.: med 8.30 in 14.30) in za vas se bomo potrudili, da boste v najkrajšem možnem času prejeli naročeno blago.

Naslovi za dostavo

Blago lahko dostavimo na vsak naslov v Sloveniji. Pri vpisovanju svojih podatkov bodite natančni, da bo paket prispel kar najhitreje in brez ovinkov.

Mogoče je tudi pošiljanje v tujino, pri čemer se paketi pošiljajo kot tiskovina in jim ni mogoče slediti. Največja dovoljena teža je 2 kg.
Za težje ali priporočene pošiljke v tujino nas kontaktirajte, saj se v tem primeru stroški obračunavajo individualno.

Prednaročila

V primerih prednaročil vam izdelke dostavimo takoj po prejemu knjige v skladišče. Datum izdaje je naveden pri posamezni knjigi.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...