Knjigarna Bukla
Knjiga
Psihoanalitična diagnostika
Razumevanje osebnostne zgradbe skozi klinični proces
Izvirnik:
Psychoanalitic diagnosis (2011)
Psychoanalitic diagnosis
Prevod: Branko Gradišnik
Urejanje: Samo Rugelj, Renate Rugelj, Diana Volčjak
Založba: UMco, 2017
Zbirka: Preobrazba
Knjiga je izšla s finančno podporo JAK RS.
mehka vezava, 729 str.
Mere: 21x15 cm, 940 g
ISBN: 978-961-6954-72-3
Redna cena: 28,90 €
Popust: 10 %
Prihranek: 2,89 €
Spletna cena: 26,01 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

sex phim Psihoanalitična diagnostika je knjiga, ki je po svojem izidu pred dobrimi dvajsetimi leti tako rekoč čez noč prešla med temeljna dela klasike na svojem področju, prevedli pa so jo v petnajst jezikov. Druga izdaja iz leta 2012, ki je bila za predlogo slovenskemu prevodu, prvo še nadgrajuje, saj upošteva tudi vsa ključna najnovejša dognanja na področju psihodiagnostike in psihoterapije.

go site

iphone 7 plus ohne vertrag auf raten  

http://www.ebz-pflege.de/?CAMS=chatroullete-girls&9b2=9f

http://www.indi.ie/?WEBCAMS=cattino&c33=ad Profesorica Nancy McWilliams je svoje psihodinamsko diagnostično delo napisala z več nameni:

get link

gewinnspiele ohne anmeldung  • na enem mestu strniti pregled teoretskega razvoja na tem področju in ga ponuditi psihološkim oddelkom na univerzah kot temeljni psihodinamski kompendij; 

here

amateur teen cam • zapolniti luknje v študijski in praktični  psihoterapevtski obravnavi te tematike;

http://www.museedelagrandeguerre.eu/?WEBCAMS=hermaphrodite-webcams • pojasniti raznoliko taksonomijo in ji tudi določiti mesto v enotni psihodinamski zgradbi;

http://www.ebz-pflege.de/?CAMS=omegle-giris&412=d5 • predstaviti diagnostična orodja in metode, oboje seveda v kompleksni navezavi na poznejšo obravnavo in zdravljenje;

japanese adult cams • z vsem tem sezidati most med psihodinamsko in kognitivno-behavioristično semiotiko.

go to site  

click Psihoanalitična diagnostika prinaša tudi kritično evalvacijo rabe današnje klinične psihologije na področju duševne terapije. Avtorica se ponaša ne le z univerzalnim znanjem z obravnavanih področij, temveč ima poseben dar, da zna predstaviti izjemno zapletene koncepte preprosto in umljivo. Tako je knjiga dragocen priročnik tudi samouku in samozdravljencu.

shemale cam S slovenskim prevodom tega dela (prevajalec se tudi sam ukvarja s preučevanjem različnih psihodinamskih modelov, redaktorsko pa mu je pomagal naš psiholog in psihoanalitik Bojan Varjačič) bodo odpravljene najbolj zijave izmed taksonomskih lukenj in praznin v slovenski mentalno­zdravstveni terminologiji.

http://www.openmind-tech.com/de.html/?CLICKWIN=iphone-6s-%2B-gewinnspiel-serios&da4=54  

trottla puppe  

go to link http://www.vai.net/?WEBCAMS=gay-cam-tube&a45=e7 Dr. Nancy McWilliams je ena najuglednejših ameriških psihologinj in psihoanalitičark. Poučuje na Podiplomski šoli uporabne in poklicne psihologije na Rutgersu, Državni univerzi New Yerseyja, v newjerseyj­skem Flemingtonu pa ima zasebno ordinacijo. Bila je predsednica Odseka za psihoanalizo pri Ameriškem psihološkem združenju in je članica uredniškega odbora revije Psychoanalitic Psychology. Njene knjige so prevedene v petnajst jezikov, za svoje delo je prejela že mnogo priznanj, vabijo pa jo na obsežne predavateljske turneje tako v domovini kot po svetu. Je častna članica v Ameriškem psihoanalitičnem združenju in ima gostujočo profesuro v psihoterapiji in psihoanalizi na University of California v San Franciscu. 

source