Založba | Hart |
Leto izdaje | 2021 |
ISBN | 978-961-6882-77-4 |
Fotografije | Tomo Jeseničnik, ... [et al.] |
Tehnične lastnosti
trda vezava
19 x 14,5 cm
330 g
110 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družbene vede > etnologija in antropologija
kulinarika, dom in vrt
trda vezava
19 x 14,5 cm
330 g
110 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družbene vede > etnologija in antropologija
kulinarika, dom in vrt
Založnik o knjigi
Ob pogledu na slikovito dolenjsko pokrajino bi lahko dejali: kolikor gričev, toliko okusov! Seveda to ni pretiravanje, temveč podoba prehranske različnosti, ki se je oblikovala v tej slovenski pokrajini skozi stoletja, tudi pod različnimi vplivi, a vedno v skladu z vsakdanjikom in praznikom tukajšnjih prebivalcev.
Sorodne knjige
-
Pokuriti Kako res porabiti kalorije, ostati zdrav in znižati telesno težo, nova odkritja o človeški presnovi 26,90 € Dodaj v košarico
-
-10% Izvori Kako je naš planet oblikoval človeško zgodovino 22,41 € 24,90 € Prihrani 2,49 € Dodaj v košarico
-
Povejte mi, kako je bilo, ko ste nazadnje seksali Razgaljanje in izboljševanje ljubezenskega življenja 40,00 € Dodaj v košarico
-
Totalna revolucija? Boj slovenskega punka pod komunističnim režimom Jugoslavije 25,00 € Dodaj v košarico
-
-10% Terenski vodnik po lažeh Kritično razmišljanje v informacijski dobi 22,41 € 24,90 € Prihrani 2,49 € Dodaj v košarico