Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Tkanje življenjske energije, duha in telesa

Prezrta sporočila življenja in smrti, zvočno-energijskega napajanja, kriznih situacij, bolezni in bolečine
Mira Omerzel – Mirit
Tkanje življenjske energije, duha in telesa
27,00 € 27,00 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,81 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Sventovid
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-7084-07-8

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 16,5 cm
660 g
388 strani
Tip knjige
duhovnost
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
umetnost
šport in zdravje > zdravo življenje in alternativna medicina

Povej naprej

Založnik o knjigi

Do sedaj se je razpravljalo predvsem o klimatskih problemih, o duhovnih gibalih obstoječih stanj in kriz pa le malo.

Duhovna počela oblikujejo svet.

Naša realnost nastaja najprej na duhovnih ravneh. Na ravneh zavesti. Širjave zavesti in zavedanja pa so pri ljudeh različne, zato vidimo in dojemamo svet na razne načine. Ravni zavesti porajajo misli in zaznavanje ter dogajanje. Ne, nismo enaki! Zelo različni smo − tako kot naši prstni odtisi. Lahko sicer iščemo podobnosti in različnosti. In jih spoštujemo. Naš dokaj

Materialistični in pridobitniški svet je žal duhovna gibala v veliki meri prezrl. A na srečo ne vsi. Zato te knjige iz te nove serije knjig z duhovnimi vsebinami, v katerih se prepletajo in sestavljajo sozvočja življenja, duhovnih gibal in znanstvenih spoznanj. Vsako obdobje zastavlja svoje uganke in teste. Krizni časi na svojstven način, pogosto tudi boleč, zahtevajo inventuro trenutnih vrednot, življenjskih filozofij in ravnanj, hkrati pa omogočajo nova spoznanja in uvide v stvarnost ter potrebno spreminjanje veljavnih doktrin. V kriznih časih vidimo, česar včeraj še nismo.

Ta knjiga prinaša razmišljanja o različnih ravneh zavesti (duha), ki pogojujejo različna dojemanja situacij. Beseda bo tekla o tokovih življenjske energije, brez katere ni življenja, pa tudi uspešnih procesov zdravljenja ne, o pasteh ega in duhovne rasti. Delo razkriva pogubne posledice rušilnih misli in čustev.

Avtoričino izkustvo klinične smrti ter vrnitve nazaj v telo in snovni svet je pogojevalo poglavja o krožnih tokovih življenja in smrti. Knjiga odstira tudi prvinske moči zvoka ter razlike med medicino telesa in medicino duha, ki se končno vse bolj sestavljata v celovitejšo znanost, pojasnjuje pa jo tudi nova znanstvena disciplina etno−arheo−medicinska in vibracijska muzikologija, ki zaobjema vse življenjske danosti. Medicinci se sprašujejo, zakaj (pri enakih boleznih in okužbah) eni zbolijo in celo umrejo, drugim pa nič ni. Žal uradna medicina še vedno zdravi predvsem posledice namesto vzrokov težav in bolezni, kriz in epidemij, zato ne more biti dovolj hitra in učinkovita, prav tako ne upošteva energijskih stanj ljudi, ki pa so nadvse pomembna in odločilna. V knjigi so tudi predlogi in nasveti, kako živeti drugače in izboljšati sebe in svet. Kakorkoli pogledamo, težave se vedno pojavijo v prvi vrsti zaradi prevelike onesnaženosti − telesa, duha in okolja v načinih bivanja. Dokler ne spremenimo in očistimo sebe in svet, nobena druga pomagala ne bodo dovolj zalegla.

Sozvočja življenja, duhovnosti in znanosti

Ob 50-letnici raziskovanja in predstavljanja slovenske ter svetovne duhovne in glasbene dediščine. Serija desetih novih knjig razkriva zvočne podobe sveta in ključe življenja ter modrosti preteklosti za prihodnost, za boljši svet in tenkočutnejše prepoznavanje zakonitosti sobivanja. Serija je nastala v želji, da se vsesplošno razčlovečenje potrošniške družbe čim prej zaustavi in izniči, naša narodova identiteta pa ohranja dalje in se ne izgubi. Smo kozmični otroci (duha) na zemlji, bitja izjemnih sposobnosti, ki nas prav vse podpira neslišna simfonija oceana zavesti in univerzalne življenjske energije, stvarstvo samo, v čigar življenjskem utripu dirigira duša. Razkriva in oblikuje se nov čas. Čas mnogih izjemnih priložnosti.

Skozi vso zgodovino in človekovo evolucijo se prebujajo nove in neznane človekove sposobnosti. Da le ne bi prezrli sporočil trenutnosti, pa tudi sporočil trenutnih kriz in težav ne, ki nas na svoj način potiskajo v boljše in na človeka vrednejše ravni življenja. Napredek se meri po širjavah zavesti in ne po tehnoloških pomagalih, ki lahko hkrati tudi siromašijo in uničujejo življenje. Prav nič ni nemogoče doseči – če se le poglobimo v nove možnosti, ki nam jih prišepetava nadzavest – ta navdihujoča asistentka duha in nam odstira ključe novega. Sveto trojstvo kozmičnega – duhovnega – materialnega nam je dano v pomoč, duhovno rast in varovanje. Za širše razumevanje sveta.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...