Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Vrt duše

Nauki za mirno, srečno in skladno življenje
Sri Chinmoy
Vrt duše
19,99 € 19,99 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,60 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Društvo za razvoj duhovne kulture Šri Činmoj
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-95533-0-5
Naslov izvirnika Garden of the soul
Podnaslov izvirnika Lessons on Living in Peace, Happiness and Harmony
Leto izdaje izvirnika 1994
Prevod Andrej Veble

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 14 cm
300 g
232 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

V tej odlični zbirki navdihujočih aforizmov, zgodb, parabol in ljudskih pripovedi je Šri Činmojevo brezčasno sporočilo ljubezni, sočutja, notranjega miru in enosti s svetom in ljudmi. V preprostem a prodornem jeziku to delo prinaša modrost iz vzhoda bralcem vseh dežel sveta. Lirična lepota Šri Činmojevega besedila je pospremljena z umetniškimi risbami njegovih ptic duše. Kot del mednarodno priznane zbirke njegovih umetniških del skušajo te risbe izraziti bistvo zavesti in bistvo duše, ki potuje skozi neskončnost. Ta čudovita knjiga bo prevzela vaše srce in povzdignila vašega duha.

V vsakem izmed nas obstaja čudovit cvetni vrt – vrt duše. Tu lahko uživamo v vonju vsakega cveta ter odkrijemo resnično lepoto in neskončno svobodo svojega notranjega »jaza«. Z vsako lekcijo, ki se je naučimo v življenju, vrt naše duše raste in žari. Na koncu se bodo mir, svetloba in vonj po sreči, ki veje iz naših posameznih vrtov, razširili na vse štiri strani sveta.

Šri Činmoj (1931 – 2007) je zelo ugleden duhovni vodja, pisatelj, pesnik, slikar, glasbenik atlet, ki je živel in deloval v New Yorku. Svoje življenje je neutrudno in nesebično posvečal prizadevanju za svetovni mir in za izpolnitev neomejenih zmogljivosti človeškega duha. Ustanovil je mednarodne Centre Šri Činmoj, svetovno organizacijo 250-ih centrov, ki si prizadevajo podpirati mir na svetu skozi meditacijo, šport, različne mirovne prireditve in humanitarne akcije. Njegovo nesebično posvečanje izboljšanju človeštva je bilo deležno priznanj mnogih duhovnih vodij in politikov po vsem svetu. Poleg številnih nagrad, priznanj in častnih nazivov so ga mnogi svetovni voditelji počastili z imenoma »Veleposlanik Miru« in »Prvi mož sveta dvajsetega stoletja«.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...