Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Hodim, hodiš, hodimo

100 pohodniških in tematskih poti
Primož Hieng
Hodim, hodiš, hodimo
28,50 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Harlekin No. 1
Leto izdaje 2021
ISBN 978-961-6008-55-6

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 14,5 cm
540 g
211 strani
Tip knjige
vodnik
Kategorije
turizem in vodniki

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nekdo je zapisal, da je hoja kraljica zdravja. Izjemna misel in nasvet hkrati, da se končno prebudimo, stopimo stran od pisalne mize ali udobja ob gledanju televizijskega programa. Prav zato želim v tej knjigi predstaviti sto najzanimivejših in najprivlačnejših pohodniških in tematskih poti za vse, posebno pa za družine z otroki.

Organiziranih poti je po nekaterih podatkih kar 400, po drugi različici celo 700. Šele v zadnjih letih smo se tudi pri nas začeli zavedati pomena gibanja, ki naj postane del zdravega načina življenja. Hoja je prvinski način gibanja, ki od nas ne zahteva veliko, le primerno obutev in oblačilo, poleg tega še ustrezno opremo, na primer dodatno oblačilo, pohodne palice, vodo, morda kakšno okrepčilo, mobilni telefon, fotografski aparat in podobno.

Pri odločitvi o nujnosti hoje, ne le enkrat na teden ali nemara celo vsakih štirinajst dni, temveč vsak dan in načrtno, skladno seveda z vremenskimi razmerami, naj bi nas vodila skrb za naše lastno zdravje. V tem primeru tudi skrb za zdravje celotne družine, vključno z našimi otroki. Prav njim moramo posvečati vso pozornost in jim biti hkrati za zgled. Zato je prav, da otroke na hojo navajamo že od malih nog naprej.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...