Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Hiša Kulture v Sv. Antonu vabi na pogovor z Juretom Godlerjem

Hiša Kulture v Sv. Antonu vabi na pogovor z Juretom Godlerjem

Hiša kulture v Sv. Antonu bo 30. novembra ob 18. uri gostila komika, voditelja, pisatelja in glasbenika Jureta Godlerja. Pogovor bo vodil Gregor Zalokar.

Potem, ko sta v lanskem hitu Casino Banale Spencer S. Spencer in Filip Novak, najboljša med najslabšimi vohuni, rešila slovensko gospodarstvo pred lovkami domače politike in balkanske mafije, se antijunaka to jesen vračata v novem romanu Jureta Godlerja - Vohun, ki me je okužil. 'Tour de force', ki se začne v Ljubljani, nadaljuje v Avstriji in Veliki Britaniji ter konča sredi italijanske ‘dolce vite’, je verjetno avtorjev največji literarni dosežek do sedaj.

Jure Godler, rojen leta 1984 v Brežicah, je vsestranski glasbeni, televizijski, gledališki in spletni ustvarjalec, mojster komedije, pisatelj, intelektualec in sodobno utelešenje klasičnega gospoda. Je dobitnik več prestižnih televizijskih nagrad.

Dogodek, ki sodi v sklop prireditev Vse knjige vodijo v vas - iz oči v oči z nagrajenci je del projekta literarne prireditve, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije. Prireditev bo potekala v skladu s priporočili NIJZ ter upoštevajoč PCT - pogoj.

Knjigi Cacino Banale in Vohun, ki me je okužil lahko naročite v naši knjigarni. 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...