Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Iskrivo v živo ☆ dr. Dan Podjed v pogovoru z Vesno Milek

Iskrivo v živo ☆ dr. Dan Podjed v pogovoru z Vesno Milek

Odličen predavatelj, razgledan strokovnjak, zabaven sogovornik, zaželen komentator.

V sredo, 20. oktobra, ob 18. uri vabljeni v skedenj Škrabčeve domačije na sproščen večer z antropologom dr. Danom Podjedom in sogovornico Vesno Milek.

Ob zori covidnega časa je bil Dan Podjed fejsbukova zvezda karantene. Njegove dnevnike smo spremljali tako kot poročila o stanju na covidni fronti. Podjed nas je opogumljal. Dajal je uteho. Ne z velikimi besedami, ampak z malimi negotovostmi. Bil je zbegan, a tudi nepričakovano iznajdljiv. Ko se je zdelo, da nima kam, se je rešil v smeh. Bil je eden izmed nas: mali človek v stiskah pandemije. Iskreni Kalimero slovenske korone.
Dnevnikov ne piše več, vsaj na fejsbuk ne, se pa sproti odziva na agresijo in paniko. Imamo vprašanja zanj. Kako smo iz pevcev na balkonih postali ulični razbijači? Zakaj blaga soseda Fanči naenkrat kriči, da ji maska čez usta krati svobodo?
Prisluhnimo antropologu!

Na Škrabčevi domačiji spoštujejo ukrepe NIJZ, zato prosijo, da se na dogodek prijavite na zala.razinger@riko.si ali 040 667 449. Število prostih mest na dogodku je omejeno na 50. Uveljavljali bodo tudi pogoj PCT.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...