Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Izšla je nova Bukla!

Izšla je nova Bukla!

Izšla je nova številka brezplačne revije o dobrih knjigah. Sveža Bukla, že 148. zapovrstjo, vam bo popestrila branje vse do začetka julija, ko izide nova številka.

V tokratni številki Renate in Samo Rugelj v uvodniku razmišljata o preteklosti in prihodnosti revije Bukla, v rubriki Ljubljana – Unescovo mesto literature tokrat piše Igor Divjak, v Pobliskih v prevode Saša Jerele, Manca Košir pa si je za knjigi meseca izbrala Antigonine sestre in Frančišek, spev ustvarjenega bitja.

V sveži Bukli si lahko preberete kar devet intervjujev. Na naslovnici gostujejo avtorice založbe Miš: Gaja Kos, Petja Rijavec in Tina Bilban. Čas za pogovor so si vzeli še: Tibor Hrs Pandur, ki je prevedel Teslino knjigo Problem povečevanja človeške energije; Dan Podjed, ki je spregovoril o svoji antropološki študiji Videni; Andraž Rožman, ki je napisal (avto)biografsko knjigo Trije spomini o prijateljstvu s sirskim beguncem, pesnikom in založnikom Mohamadom Al Munemom; Jelka Reichman, ki je spregovorila o svojem dolgoletnem ustvarjanju; Feliks Plohl, ki je izdal svoj prvenec; Marko Roblek, bosonogi tekač, ki je dolgoletno znanje in izkušnje s tekom zdaj tudi prelil v knjigo.

Jedro revije pa zopet predstavljajo knjižne novosti. Tokrat jih je kar več kot 160.

Buklo najdete v večini knjigarn in knjižnic, če pa jo želite prejemati v domači poštni nabiralnik, kliknite tukaj.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...