Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Izšla je nova Bukla, številka 160

Izšla je nova Bukla, številka 160

Izšla je nova številka Bukle, brezplačne revije o dobrih knjigah.

V tokratni številki urednik dr. Samo Rugelj v aktualnem uvodniku razmišlja o poklicu založnika. Na naslovnici gostimo tri domače avtorice, ki se predstavljajo z novimi knjigami: Irena Cerar (izletniški vodnik Pravljične poti brez meja in Potepuški okruški), Tanja Tuma (zgodovinski roman o rodoljubnem založniku Lavoslavu Schwentnerju Brodnik) in Janja Vidmar (Niti koraka več, navdihujoči roman umeščen na znamenito romarsko pot Camino). Ob izidu novih knjig pa so si čas za pogovor vzeli še Andrej E. Skubic (roman Krasni dnevi), Tone Stojko (fotomonografija Naša jeza je brezmejna) in Bina Štampe Žmavc (zbirka poezije Drobne pesmi).

Združenje splošnih knjižnic predstavlja potujoče knjižnice Slovenije in Feiglovo knjižnico v Gorici. Pišemo tudi o letošnji Bologni po Bologni oziroma njeni spletni različici, ki bo potekala v torek, 22. junija 2021. 

Poleg ostalih rubrik pa jedro revije predstavljajo predstavitve knjižnih novosti. Kupite kakšno!

Buklo najdete v večini knjigarn in knjižnic, ki so se zopet odprle. Če pa jo želite prejemati v domači poštni nabiralnik, kliknite tukaj. Prijetno branje!

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...