Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Liber.ac 2019: Pomladansko odmaševanje jezika ali kako narediti slovenščino bolj zgovorno

Foersterjev vrt za Filozofsko fakulteto v Ljubljani - 21. maj 2019 ob 13. uri.

Andrej Rozman – Roza bo s svojo ekipo odmaševalcev nastopil s preverjeno formulo zaničniškega odmaševanja, klubskim kabaretom v obliki verskega obreda, ki bo v tokratni (re)inkarnaciji slavil jezik. Udeleženci bodo spoznali, kako jezik uporabiti na zabaven način ter obdržati njegovo sporočilnost. Nastopajo: Goran Završnik (organist), Juš Milčinski (minustrant) in Andrej Rozman Roza (kenguru).

Lepo vabljeni!

***

Sejem akademske knjige Liber.ac vse od leta 2010 povezuje članice UL ter različne akterje s področja produkcije in promocije akademske knjige od univerzitetnih založb in knjigarn do univerzitetnih knjižnic, hkrati pa v spremljevalnem programu združuje znanstveno-raziskovalne in kulturno-umetniške dejavnosti. Tridnevna javna prireditev s spremljevalnim programom poteka v Foersterjevem vrtu za Filozofsko fakulteto (določene spremljevalne aktivnosti se izvedejo tudi na drugih lokacijah po Ljubljani) in je v devetih letih delovanja uveljavila nov tip knjižnega sejma, s katerim se vzpostavlja sodobno kulturno in komunikacijsko središče, ki odpira akademski prostor širši slovenski in mednarodni javnosti. V zadnjih letih na sejmu sodelujejo tudi fakultete nekaterih sosednjih držav (Hrvaška, Avstrija), vselej pa pri spremljevalnem programu sodelujejo gosti iz tujine.

Leta 2019 bo sejem akademske knjige Liber.ac obeležil dve pomembni obletnici: 10. obletnico sejma in 100-letnico delovanja Univerze v Ljubljani in Filozofske fakultete.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...