Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Najboljša poslovna knjiga 2022

Za najboljšo poslovno knjigo leta 2022 je bila razglašena knjiga prodornega psihologa Adama Granta Premisli še enkrat, založbe UMco.

Naziv je že desetič podelilo Združenje Manager in Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev na 38. Slovenskem knjižnem sejmu v soboto, 26.11.2022 na Gospodarskem razstavišču.

Grantova knjiga je bila razglašena za najboljšo poslovno knjigo 2022, saj so člani komisije mnenja, da je ena ključnih sposobnosti, ki jo morajo imeti poslovneži v današnjih kriznih časih ravno sposobnost od-učenja. Pomembno je, da se tudi poslovneži vprašajo zakaj verjamejo v kar verjamejo in kako to spremenijo, ko spoznajo, da jim obstoječe znanje ne koristi več. Kako se torej soočimo s situacijo, ko se zavedamo, da nekaj kar smo se naučili in že vemo, nima več smisla. Premisli še enkrat lahko velja za biblijo vseh slehernikov, še posebej pa novodobnih poslovnežev, saj se moramo vsi naučiti opustiti znanja in navade, ki nam ne prinašajo dobrobiti in niso več aktualna.  

Odlično delo organizacijskega psihologa, ki je že vrsto let najbolje ocenjen profesor na Univerzi Wharton. Avtor se ukvarja s človekovim vedenjem na delovnem mestu, zato ni čudno, da je napisal tako prodorno delo. Bravo!

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...