Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Natečaj za najboljšo kratko zgodbo - Kulturni center Maribor in KMCS

Natečaj za najboljšo kratko zgodbo - Kulturni center Maribor in KMCS

Knjižna založba Kulturni center Maribor in portal KMCSKulturno medijski center Slovenije razpisujeta prvi četrtletni natečaj za najboljšo kratko zgodbo. Nagrado v višini 150 evrov bomo vsako četrtletje izplačali avtorju literarnega sestavka, ki bo imel največ ogledov. Upošteval se bo seštevek števila ogledov po prvem tednu in po prvem mesecu od objave prispevka. Nagrade se bodo podeljevale enkrat vsako četrtletje. Prvič bomo objave pregledali 1. 5. 2022.

Pogoji sodelovanja:
– Za udeležbo na natečaju je potrebno kreirati profil na portalu KMCS in na tem profilu objavljati zgodbe. Prošnjo za kreiranje profila pošljite na e-mail peter.zalozbaknjig@gmail.com. Obstoječi uporabniki objavljajo pod obstoječim profilom.
– V časovnem obdobju treh mesecev lahko objavite neomejeno število zgodb.
– Priporočamo, da upoštevate tudi izgled profila (fotografija, ime z velikim črkami, itd.) in objav (naslovna fotografija, uporaba značk (tag), primerno oblikovanje). Upoštevale se bodo zgodbe, objavljene v kategoriji »Kultura/Kratke zgodbe«.
– Za objavo fotografije je potrebno pisno dovoljenje avtorja in navedba avtorja. Priporočamo uporabo lastnih fotografij.
– Navodila za odpiranje profila in delo s portalom dobite tukaj: https://homocumolat.com/2019/05/13/navodilo-navodilo-za-objavljanje-na-spletnih-straneh-kulturno-medijskega-centra-slovenije/

Uredništvo si pridržuje pravico, da vsebin, ki kršijo avtorske pravice ali vzpodbujajo nestrpnost ne uvrsti oziroma jih izbriše iz portala KMCS. Prav tako si uredništvo pridržuje pravico, da ne uvrsti, oz. da izbriše vsebine, ki ne ustrezajo estetskim standardom uredništva.

Ekipi Kulturnega centra Maribor (https://kulturnicentermariborzalozba.wordpress.com/) in portala KMCS – Kulturno medijski center Slovenije (https://homocumolat.com/).

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...