Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Ob 8. marcu podari knjigo! ❤️

Ob 8. marcu podari knjigo! ❤️

Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature je skupaj s številnimi založniki in v sodelovanju z Najmanjšo knjigarno v Šiški ob 8. marcu pripravila izbor knjig domačih in tujih avtoric, ki jih med 3. marcem in 10. aprilom lahko na ljubljanske naslove udobno naročite kar prek dostavne službe Wolt.

Na naslovu wolt.si (profil: Ljubljana, mesto literature) boste med 3. marcem in 10. aprilom našli nabor leposlovja, humanistike, stripa, velikih klasik in manj znanih avtoric, knjižnih novosti in osmomarčevskih tem. Naročene knjige so lahko pri vas (ali tistemu, ki ga želite obdariti) že v dobre pol ure! Vse knjige bodo dostavili in predali varno ter v ličnih ovojih, po želji pa bodo naslovnici ali naslovniku priložili tudi kartico z vašim sporočilom.

Osmomarčevska knjigarna Ljubljane, Unescovega mesta literature bo na Woltu odprta od ponedeljka do petka med 10.00 in 17.00, naročila pa je mogoče oddati tudi dan prej.

Ob tem lahko med 3. in 12. marcem obiščete tudi pop-up knjigarno na Vodnikovi domačiji, kjer boste ob knjigah našli tudi Osmomarčevsko pop-up prodajno razstavo ilustracij.

Sicer pa bo prodaja knjig prek Wolta odslej potekala redno. Pisarna Ljubljane, Unescovega mesta literature bo v sodelovanju z različnimi založbami namreč vsaka dva meseca pripravljala posebne izbore tridesetih knjig, ki jih bo mogoče udobno naročiti na dom.

Vsak dan je dan za knjigo.
Podari jo ob 8. marcu!

Sodelujoče založbe:
Anja Golob (samozaložba), Beletrina, Cankarjeva založba, Center za slovensko književnost , Goga, Krtina, KUD Sodobnost International, LUD Literatura, Mladinska knjiga, Sanje, Sophia, Stiparna Stripolis, ŠKUC, UMco, VigeVageKnjige, Založba /*cf.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...