Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Sejem akademske knjige Liber.ac 2020

Sejem akademske knjige Liber.ac 2020

Med 18. in 24. majem 2020 v organizaciji Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani (UL) poteka sejem akademske knjige Liber.ac 2020. Ker se v letošnjem maju v mestu ne moremo družiti v obsegu, kot bi si želeli, se je organizator odločil, da vsebinsko zasnovo spremljevalnega programa prestavi na maj 2021, letošnjo prireditev pa izvede malo drugače in jo preseli v virtualno okolje. Tako so pripravili Liber.@c 2020: Knjige z vrta. Po spletnih stopinjah v mesto.

Spletni knjižni sejem, Knjige z vrta bo trajal vse do 24. maja. Obiskovalci se lahko sprehodijo po spletnem vrtu in izbirajo med bogato knjižno ponudbo 37 razstavljavcev, ki nudijo sejemske ugodnosti.

Od 19. do 21. maja pa so na spletni strani sejma pripravili krajši spremljevalni program z naslovom Po spletnih stopinjah v mesto. Obiskovalci se lahko udeležijo arheoture in zvočno čutnega sprehoda po Ljubljani, ogledajo invazivne tujerodne rastline in spoznavajo Ljubljano v prostoru in času, občudujejo sledi tradicije v oddaljenih uralskih kulturah in prisluhnejo zgodbi stiške kneginje, pogovoru o urbani ekologiji ter digitalnih sledeh, ne bo pa manjkala niti glasba: v sredo bodo na programu izvirne interpretacije slovenskih popevk o Ljubljani, orglice pa bodo poslušalce v četrtek popeljale vse do Pariza. Posamezni dogodki bodo premierno dostopni ob napovedani uri, začeli pa se bodo z nagovorom dekana Filozofske fakultete UL, prof. dr. Romana Kuharja.

Več na spletni strani sejma.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...