Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop

Andreja Jernejčič
10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop
24,90 € 24,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,75 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Lin&Nil
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-94510-0-7
Leto izdaje izvirnika 2018

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 15,5 cm
340 g
74 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družbene vede > mediji in oglaševanje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Se želite učinkovito predstaviti stranki, novinarju ali na konferenci? Katero vsebino izbrati? Kaj in kako povedati medijem, da vas slišijo? Predvsem pa, kako ob tem učinkovito, samozavestno in dobro nastopati brez treme?
S knjigo 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop lahko v manj kot uri na enostaven način osvojite osnove piara in uspešnega sodelovanja z novinarji ter spoznate skrivnosti dobrega javnega nastopa.

To je vaš nepogrešljivi priročnik, ki ga vzamete, predno greste na srečanje z novinarjem, na televizijo ali radio, na intervju ali konferenco, predno bi radi predstavili sebe, svoj izdelek ali storitev, predno se vam zgodi kriza, predno boste imeli nastop pred zaposlenimi, na kolegiju ali celo poroki, predno …

Pred vami so vse ključne »zapovedi« uspešnega piara in dobrega nastopa, ki naj bi jih poznal vsakdo za uspešnejše življenje ne glede na delo ali poklic.

Recenzija Bukla

Andreja Jernejčič, nekdanja prodorna novinarka v različnih slovenskih medijih, zdaj pa že vrsto let poslovna ženska in lastnica piarovske agencije, ki skrbi za javno podobo številnih znanih slovenskih osebnosti, praznuje letos deseto obletnico samostojne poklicne poti. Ob tej priložnosti je izdala jubilejni priročnik z naslovom 10 x 10 zapovedi za uspešen piar in dober javni nastop. V njem kratko, jedrnato in pregledno postavi pred bralca vsa dejstva, ki jih je dobro poz­nati, če želimo ustvarjati kako­vosten piar, ugledno predstavljati svojo blagovno znamko v javnosti, odlično sodelovati z novinarji in tudi vešče nastopati. Omenjeno delo strnjeno povzema vsebino avtoričine debelejše knjižne predhodnice, ki je izšla lani in je zaradi poučne in natančno zasnovane vsebine, kot pravi že njen naslov, prava »biblija piara«. V tej knjigi avtorica zelo nazorno naniza vse tisto, kar mora znati dober piarovec, dotakne se tudi novosti današnje dobe – digitalizacije medijev in z njo povezanih sprememb (tudi) v piaru – ob obilici druge koristne vsebine pa uporabniku Biblije uspeš­nega piara razodene tudi skrivnost, kako lahko dober piar obrne krizno situacijo v (novo) priložnost.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...