Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Skupina Bilderberg - gospodarji globaliziranega sveta

Daniel Estulin
Skupina Bilderberg - gospodarji globaliziranega sveta
25,40 € 25,40 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,76 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Ciceron
Leto izdaje 2008
ISBN 978-961-6627-08-5
Naslov izvirnika The true history of the Bilderberg Club
Leto izdaje izvirnika 2007
Prevod Andrej Poznič

Tehnične lastnosti
trda vezava
238 strani
Tip knjige
strokovna monografija
Kategorije
družbene vede > politika

Povej naprej

Založnik o knjigi

Le vprašanje časa je, kdaj bomo dobili svetovno vlado, svetovno valuto in svetovno vojsko. O novem redu, ki ga zlovešče napoveduje tudi sedanja globalna finančna kriza, govori knjiga, ki razkriva ozadje skrivnostnega delovanja svetovne politične in finančne elite, zbrane pod imenom skupina Bilderberg.

O Bilderbergih svetovna javnost ne ve kaj dosti več kot to, da skupina obstaja in da so v njej zbrani najvplivnejši predstavniki globalnega gospodarstva, financ, medijev in politike. Že to je zelo nenavadno. V času, ko mediji slehernega, kolikor toliko javnosti znanega posameznika, zalezujejo celo pri njegovih najbolj zasebnih opravilih, se vsako leto nekje na zemeljski obli za nekaj dni sestane vsa svetovna oblastna elita, ne da bi o tem poročal katerikoli od velikih svetovnih medijev – pa čeprav tej eliti pripadajo tudi nekatera najslavnejša novinarska imena. 
Daniel Estulin je eden redkih, ki jih sistematično spremlja že skoraj dve desetletji, jeseni 2007 pa je v španščini in angleščini izdal knjigo, v kateri so prvič razkriti cilji globalne elite: novi svetovni red z eno vlado, eno valuto in eno vojsko. V imenu teh ciljev se najvplivnejši posamezniki današnjega sveta ne ustavijo pred nobeno človeško tragedijo. Vojne, razpadanje držav, nastajanje novih, lakota, finančne krize, vse to so le sredstva, ki vodijo k cilju: popolnemu globalnemu monopolu v rokah peščice posameznikov.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...