Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Celestinska prerokba

James Redfield
Celestinska prerokba
21,70 € 21,70 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,65 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, dobava 1-5 delovnih dni

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Primus
Zbirka Primula
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7033-56-4
Naslov izvirnika The Celestine prophecy
Leto izdaje izvirnika 1993
Prevod Vera Čertalič, Jedrt Lapuh Maležič
Urejanje Barbara Lipovšek

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22 x 14 cm
400 g
292 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > leposlovni roman
osebna rast, duhovnost in ezoterika
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Prenovljena in razširjena izdaja z novim avtorjevim predgovorom in spremno besedo.

V perujskih pragozdovih so našli star rokopis, v katerem je zapisanih devet spoznanj o življenju – spoznanj, ki naj bi jih dojemali drugo za drugim, medtem ko razvijamo duhovno kulturo na Zemlji.

V zgodbi se boste pridružili iskalcem rokopisa in njegovih skritih zakladov, ki vas bodo popeljali visoko v Ande in do osupljivih duhovnih odkritij! Hitro boste prepoznali resnico prvega spoznanja: v življenju vsakega od nas se dogajajo skrivnostna naključja – nenadni, sočasni dogodki, ki nas, ko si jih pojasnimo, usmerijo k naši resnični usodi. Ko boste odkrili in razumeli vseh devet spoznanj, si boste lahko ustvarili nov pozitiven pogled na človeško življenje ter reševanje planeta in živih bitij na njem.

o avtorju

James Redfield je bil rojen leta 1950 v Alabami. Po študiju sociologije in vzhodne filozofije na Univerzi v Auburnu je 15 let delal kot terapevt z zlorabljenimi in težavnimi mladostniki. Že takrat se je pridružil Gibanju za človeški potencial, kjer je razvijal zamisli, ki so pozneje postale temelj njegovih knjig. Prvi roman, Celestinsko prerokbo, je najprej izdal v samozaložbi. Knjiga je postala ena od največjih uspešnic našega časa, rekordno dolgo je zasedala vrhove lestvic najbolj prodajanih knjig širom po svetu, po njej so leta 2006 posneli tudi film. Romanu so sledile knjige Vodnik po Celestinski prerokbi, Deseto spoznanje, Skrivnost Šambhale in Dvanajsto spoznanje, ki so pri bralcih naletele na enako pozitiven odziv. James širi sporočilo Celestinske prerokbe tudi s predavanji, aktiven je v gibanjih za ohranitev okolja in je pobudnik projekta Globalna molitev, ki združuje več tisoč ljudi v meditaciji za pozitivne spremembe. Za svoje romane in delovanje je prejel številne nagrade in priznanja. Z ženo Salle živi v Alabami.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...