Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Bojevnik

Bratovščina meča, knj. 7
Kinley MacGregor
Bojevnik
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-7052-70-1
Naslov izvirnika The warrior
Leto izdaje izvirnika 2007
Prevod Irma Kukovič
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 12,5 cm
260 g
292 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje > ženski roman
ameriško leposlovje

Založnik o knjigi

V srcu vsakega moškega obstajata: svetnik in grešnik. Lochlan MacAllister je bil ustvarjen, da vodi. Neusmiljeno so ga vzgajali v človeka, ki bo vodil svoj klan, za katerega bi naredil vse. Ko pa izve, da bi lahko bil njegov brat, za katerega so domnevali, da je umrl, živ, se odloči izvedeti resnico.

Catarina si želi svobodno življenje, ampak njen plemiški oče se odloči, da jo bo uporabil za marioneto, s katero bi poskrbel za premirje med deželama v sporu. In ko Catarina pobegne, ji usoda na pot postavi moškega, ki ga sovraži. Lochlan je osupel, ko ugotovi, da prepirljivo Catarino vlečejo stran neznani možje. Ker ne more gledati, kako trpi, jo osvobodi in ugotovi, da se tudi ona bori s svojimi težavami.

Ko se njuni usodi prepleteta, se morata človeka, ki jima je zaupanje tuje, zanesti eden na drugega in nasprotnika, ki sta si prisegla večno sovraštvo, morata najti skupno pot, če nočeta, da se jima življenje sesuje.

Recenzija Bukla

V zadnjem delu zgodovinske serije Bratovščina meča se poglavar klana Lochlan MacAllister odpravi iskat brata, ki že leta velja za mrtvega, zdaj pa družino v dvome spravi skrivnostna pošiljka. Med svojo misijo pa naleti na Catarino, dekle, ki mu para živce, a je vendarle ne more pustiti v rokah ugrabiteljev. Njegov načrt dobi majhen ovinek, da bi Cat, za katero ugotovi, da je francoska princesa na begu pred očetom in njegovo kraljevo vojsko, pospremil k njenemu stricu. Čeprav se Lochlan in Cat ne prenašata najbolje, pa med skupno potjo vendarle odkrijeta, da imata številne dobre in privlačne lastnosti, pa tudi boleče skrivnosti. Na begu in v iskanju izgubljenega brata jima pomagajo člani bratovščine in novi zavezniki, na koncu napete poti pa ju čaka več presenečenj.

Klara Jarc, Bukla 152

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...