Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Hudič in skušnjavka

Sarah MacLean
Hudič in skušnjavka
34,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5460-0
Naslov izvirnika Wicked and the Wallflower
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Katja Jeraj Valentinčič
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 14,5 cm
500 g
424 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
ameriško leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Nov strasten zgodovinski ljubezenski roman priljubljene in večkrat nagrajene avtorice Sarah MacLean se dogaja v Londonu, v prvi polovici 19. stoletja. Skrivnostni neznanec se prikrade v spalnico lady Felicity Faircloh in ji ponudi, da ji bo poiskal moža.

Felicity, ki so se ji prijatelji iz uglednih krogov odrekli, sprejme njegov predlog, vendar postavi pogoj. Toliko že pozna življenje, da verjame v strast, zato se bo poročila le iz ljubezni. Devila, nezakonskega vojvodovega sina in enega od kraljev londonskega podzemlja, žene maščevanje in nezanimiva, odcvetela devica mu bo prišla zelo prav. Le sivo miško mora spremeniti v neustavljivo zapeljivko, potem pa nastaviti past in uničiti sovražnika. Toda Felicity se kmalu zave, da hoče Devila in nikogar drugega. Devil pa spoznava, da mu je načrt spodletel ter da bo moral izbrati med tistim, kar od nekdaj hoče, in edinim, kar si želi.

Recenzija Bukla

Dogajanje tega strastnega zgodovinsko-ljubezenskega romana je postavljeno v prvo polovico 19. stoletja v London. Njegove široke ulice, parki in palače so oviti v prav toliko skrivnosti in spletk kot ozke in temačne uličice, zakotne beznice in očem skrito podzemlje mesta. Ne ravno rosna mlada lady Felicity Faircloh pod pajčolanom noči dobi skrivnostno ponudbo, da ji bodo našli moža. Ona na priložnost pristane pod pogojem, da se bo poročila samo iz ljubezni. Ponujenemu izbrancu je ime Devil, hudič, satan. Njegovi načrti so vse prej kot pošteni in iskreni. Lady Felicity mu bo služila kot predmet maščevanja, nastavil jo bo kot past, v katero se bo ujel sovražnik, ki ga bo Devil nato uničil. Ko pa se v dogajanje vpletejo neukrotljiva, divja čustva obeh glavnih junakov, zaplet in razplet ubereta svojo pot ...

Sonja Juvan, Bukla 152

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...