Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Nekaj kot ljubezen

Julie James
Nekaj kot ljubezen
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-6958-48-6
Naslov izvirnika A lot like Love
Leto izdaje izvirnika 2012
Prevod Irena Furlan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17 x 10 cm
290 g
445 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ženski roman
leposlovje > ljubezenski roman

Založnik o knjigi

Kot milijarderjeva hči in lastnica najprestižnejše mestne vinoteke je Jordan Rhodes vabljena na najbolj ekskluzivne zabave v Chicagu. Ena med njimi je tista, na katero se želi vtihotapiti FBI: dobrodelno prireditev slavnega lastnika restavracij, ki jih uporablja za pranje denarja. Kot najboljši agent v Chicagu ima Nick McCall samo eno pravilo: ne mešaj službenega življenja z zasebnim. Ta "zmenek" z Jordan Rhodes je zgolj del naloge, iz katere sta oba prepričana, da se bosta umaknila, takoj ko bo mogoče, čeprav ne mine niti pet minut, ko že naokrog švigajo strele sarkazma in iskric. A ko je Nickova preiskava ogrožena, jima ne preostane nič drugega, kot da se pretvarjata, da sta par. In kar se začne kot preprosta naloga, se začenja razvijati v nekaj kot ljubezen ...

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Nekaj kot ljubezen in Nekaj na tebi.)

Julie James nas v svojih knjigah popelje v družbo posebnih agentov FBI iz Chicaga. Njeno pisanje je zabavno in kratkočasno, junaki pa živi in simpatični. V prvi knjigi spoznamo pomočnico državnega tožilca Cameron, ki je priča umoru v hotelu. Preiskavo vodi Jack Pallas, agent, s katerim imata nerazčiščene račune iz preteklosti. Da bi rešil primer in obvaroval Cam, morata oba premagati pretekle zamere. Ko je pred vrati nevarnost, se ne dvigne le adrenalin, pač pa tudi temperatura. V drugi zgodbi pa spoznamo Jordan Rhodes, bogato lastnico vinoteke. Je edina, ki lahko agenta Nicka McCalla v vlogi svojega novega fanta spravi na zabavo lastnika ekskluzivnih restavracij, ki jih ta uporablja za pranje denarja. Na prvi pogled iz popolnoma različnih svetov imata Jordan in Nick vendarle nekaj skupnega – oba se dobro znajdeta pod krinko in sta strastna človeka, ki jima družina ogromno pomeni. Kako se bosta znašla, ko bo treba nevarno igro podaljšati in bosta morala več časa preživeti skupaj?

Klara Jarc, Bukla 115

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...