Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Nekega decembrskega dne

Božična ljubezenska zgodba
Josie Silver
Nekega decembrskega dne
34,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Zbirka Oddih
Leto izdaje 2019
ISBN 978-961-01-5459-4
Naslov izvirnika One Day in December
Leto izdaje izvirnika 2018
Prevod Daša Perme Jurjavčič
Urejanje Nataša Müller

Tehnične lastnosti
trda vezava
20,5 x 15 cm
530 g
448 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
leposlovje
britansko leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Dekle in fant. Deset priložnosti. Nepozabna ljubezenska zgodba.

Laurie je prepričana, da ljubezen na prvi pogled obstaja le v filmih. Potem pa nekega decembrskega dne z okna avtobusa zagleda fanta, ki čaka na postaji, in v hipu jo spreleti, da je pravi zanjo. Njuna pogleda se srečata, trenutek je čaroben … in avtobus odpelje. Laurie fanta ne more pozabiti, vendar si ne misli, da ga bo še kdaj srečala. Toda na božični zabavi leto zatem ji najboljša prijateljica predstavi svojega novega fanta ... Prav tistega, ki ga je Laurie videla z avtobusa. Ker Sarah privošči srečo, je odločena, da si bo Jacka izbila iz glave, toda usoda ima drugačne načrte.

o avtorici

Josie Silver je romantična duša. Z možem sta se spoznala, ko mu je na njegov 21. rojstni dan stopila na prste. Z dvema otrokoma in mačko živita v malem mestu sredi Anglije. Nekega decembrskega dne je Josiejin prvenec, ki je na mah osvojil bralce po svetu.

Recenzija Bukla

Življenje triindvajsetletne Laurie se je nekega turobnega decembrskega dne povsem obrnilo na glavo: potem ko je na eni od londonskih avtobusnih postaj uzrla simpatičnega fanta, ki je prestregel njen pogled, in se je med njima v hipu spletla nekakšna nevidna vez, je vse dni razmišljala le še o njem. Celo leto ga je skupaj s sostanovalko Sarah iskala naokrog in naposled povsem obupala, potem pa ji je njena prijateljica nekega dne predstavila svojega novega fanta Jacka. In, da, prav on je tisti lepotec, o katerem je Laurie sanjarila dan in noč. Zdaj se je šele začela njena nočna mora, saj svoji najboljši prijateljici ni želela uničiti sveže ljubezenske sreče, po drugi strani pa je še vedno hrepenela po Jacku. Laurie je življenje nato še neštetokrat postavilo pred različne izzive, in ko se je naposled že zdelo, da je našla srečo ob Oscarju, ji je tako kot tudi Sarah in Jacku prišlo še marsikaj na pot … Imeniten ljubezenski roman vabi k branju, obenem pa s svojo očarljivo zgodbo predstavlja najlepši uvod v (pred)praznično decembrsko vzdušje.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 151

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...