Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Pet načinov padca

Irma Kukovič, K. A. Tucker
Pet načinov padca
12,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-7015-78-2
Naslov izvirnika Five ways to fall
Leto izdaje izvirnika 2014
Urejanje Maja Brodschneider Kotnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
17,5 x 10,5 cm
360 g
546 strani
Tip knjige
roman
Kategorije
leposlovje > ljubezenski roman
kanadsko leposlovje

Povej naprej

O knjigi

Reese MacKay, dekle z vijoličastimi lasmi in ostrim jezikom zelo dobro ve, kaj pomeni sprejemati napačne odločitve. Ob nenadni ločitvi, ki jo pretrese do obisti, se odloči, da bo temu naredila konec. Preseli se v Miami, kjer bi rada zaživela odgovorno življenje, in zelo dobro ji uspeva ... če pozabimo na ponižujočo afero za eno noč v Cancúnu.
Nogometna štipendija in zabave z vročimi dekleti? To je načrt Bena Morrisa. Kaj pa, ko si zlomi koleno in s tem uniči nogometno kariero? To ni bilo v načrtu. K sreči je Ben bister, čeden in pravi magnet za ženske. Po treh letih usklajevanja šolanja s službo varnostnika v plesnem klubu Penny je pripravljen na novo življenje v resni službi.A kaj, ko se tam znajde v pisarni skupaj z noro in vročo žensko iz Cancúna. Na to seveda ni pomislil.
Če je Ben zares bister, se ne bo zapletal z Reese, ki je šefova krušna hči. Šef pa je vsem dal jasno vedeti, da romantičnih zvez med zaposlenimi ne dovoli. Da ne govorimo o tem, da o njej krožijo govorice, da je težava na dveh nogah. Problem je le v tem, da Bena privlačijo težave, še posebej če so čedne ...


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...